NIEUWS

Verslag ISE 2008 door AV & Domotica

Redactie HiFi.nl | 31 januari 2008

Convergentie... een belangrijk begrip voor alle in de Audio/Video markt (en in de ruimste zin van het woord) opererende bedrijven...

 De Integrated Systems Europe beurs, die op 29, 30 en 31 januari werd gehouden in de RAI in Amsterdam, was zowel voor de organisatie als de deelnemers een groot succes. Met ruim 400 standhouders en bijna 23.000 bezoekers is de beurs ten opzichte van vorig jaar meer dan 25% gegroeid. Dat was goed te merken, want hoewel de beursvloer was uitgebreid met een complete hal was het druk in de gangen en op de stands.

De ISE is een internationale vakbeurs voor distributeurs, installateurs, architecten, aannemers, consultants, AV dealers, systeem integrators, ontwerpers en technici, die zich in de breedste zin van het woord bezighouden met systemen die dienen voor een optimaal en met groot bedieningsgemak weergeven van beeld en geluid, aangevuld met computertoepassingen als internet en (thuis)netwerken. De schaal waarop dat gebeurt kan variëren van een geautomatiseerd woonhuis tot bedrijfspanden en winkels die via een netwerk onderling met elkaar verbonden zijn.

AV & Domotica was dit jaar ook op de beurs. Enerzijds om contacten te leggen en te onderhouden met partners, fabrikanten en importeurs, maar ook om met gepaste trots de eerste (gedrukte) editie van het AV & Domotica magazine te lanceren. Waar het internetportaal en e-zine AV & Domotica.nl zich met name op de zakelijke kant van de markt richt, is het blad juist bedoeld voor de eindgebruikers van al die fraaie en gemakkelijke nieuwe toepassingen die het leven vereenvoudigen en veraangenamen. De gedrukte versie zal in eerste instantie één keer per kwartaal gaan verschijnen.

Tijdens de beurs bezocht de redactie van AV & Domotica een aantal bedrijven, waarover u in dit verslag kunt lezen.

Voor deel 1 klikt u hier
Met oa aandacht voor: Da-Lite Screen Company, Velodyne Acoustics, AMX, InFocus Corporation,
DMi/Escient, Inovadis, Crestron, Russound, CIC (Custom Install Company), Philips en AND Benelux.

Voor deel 2 klikt u hier
Met oa aandacht voor: DMI Europe, NAIM, BMB Electronics B.V., KEF, Vogel`s Products, Harman International, InAkustik, JobeTrade, T+A, Oehlbach, Niko, Meridian, Transtec, Klipsch Group Incorporated en B&W Group ltd.

Voor nieuws en primeurs deel 1 klikt u hier
Met oa aandacht voor: JVC, Epson, SpeakerCraft, Meyer Sound, AMX, Projectiondesign, Gyration, Aquavision, Imerge en Halcro.

Voor nieuws en primeurs deel 2 klikt u hier
Met oa aandacht voor: Philips, Fohhn Audio, D&M, Audiopack, Peerless, Elite Screens, Planar en BMB Electronics.

Voor een foto verslag van ISE 2008 klikt u hier
Met oa aandacht voor: Sony, Harman International, Jamo, Klipsch, AMX, Meridian, NAIM, KEF, Philips en Crestron.

Een filmverslag volgt binnenkort.


EDITORS' CHOICE