Naim demodagen Home Fidelity

Redactie HiFi.nl | 16 januari 2008 | Naim Audio

(ingezonden mededeling)

We staan weer aan het begin van een nieuw jaar, voor Home Fidelity reden om even terug te kijken naar 2007. Het was een jaar waarin Home Fidelity de interesse in Audio en Video weer helemaal  terug zag komen.

Deze tekenen zien ze niet alleen in de audio winkels maar ook in de muziek, veel oude bands en muzikanten hebben 2007 gekozen voor een hernieuwde kennismaking. Grote namen als bijvoorbeeld the Police, the Eagles en uiteraard Led Zeppelin schitterden dit jaar als nooit tevoren. Ook nieuw talent heeft Home Fidelity, en veel muziekliefhebbers dit jaar buitengewoon verrast.

Ook was 2007 een jaar waarin, volgens Home Fidelity gewoon stereo weer helemaal in is geraakt. Sommige multikanaal sets werden zelfs weer vervangen door de vertrouwde stereoset met twee fijn klinkende luidsprekers en niet zelden een draaitafel voor de oude zwarte schijven. Ook het Home Fidelity assortiment is daar het afgelopen jaar op afgestemd, ook bij hen is stereo weer helemaal "hot".

Het belangrijkste voorbeeld van deze aanpassingen in het Home Fidelity assortiment is Naim Audio. Naim Audio is al 25 jaar fabrikant van zeer hoogwaardige audioapparatuur. Bij Naim Audio ligt de nadruk dan ook op stereo, Natuurlijk maken zij ook Home theater sets maar meer dan 80% van het aanbod bestaat uit stereo. Een prachtig voorbeeld hiervan is de onlangs bij Home Fidelityo in de winkel geïntroduceerde SuperNait versterker.

De SuperNait is een uiterst moderne 2x80 watt versterker met een digitaal analoogomzetter aan boord. De omzetter maakt het mogelijk om digitaal opgeslagen muziek op een zo hoog mogelijke kwaliteit af te spelen. U kunt dus optimaal genieten van muziek die is opgeslagen op de harde schijf van uw computer en door middel van bijvoorbeeld een Sonos systeem wordt afgespeeld.

Om u dit te demonstreren organiseert Home Fidelity in samenwerking met Naim importeur Latham een tweetal demo dagen. Op vrijdag 25 en zaterdag 26 januari staat Home Fidelity helemaal in het teken van Naim.

Zij willen u bij deze dan ook uitnodigen om een van deze dagen kennis te komen maken met de producten van Naim Audio en de Supernait versterker in combinatie met Neat luidsprekers. Verder zullen zij de 300 series van Naim demonstreren op de High End Wilson Audio Sophia luidsprekers.

Zoals u van Home Fidelity wel gewend bent doen zij dit alles in de bekende ongedwongen sfeer en onder het genot van een hapje en drankje.

U bent van harte welkom.

Showdata en tijden:
Vrijdag 25 januari: van 10.00 uur tot 19.00 uur.
Zaterdag 26 januari: van 10.00 uur tot 18.00 uur.

MERK

EDITORS' CHOICE