NIEUWSDenon

Nieuwe Denon In-ear hoofdtelefoons

Redactie HiFi.nl | 18 december 2007 | Denon

(ingezonden mededeling)

Volgens fabrikant Denon zijn hoofdtelefoons tegenwoordig geen simpele accessoires meer maar een onderdeel van mode en Lifestyle. De nieuwe Denon In-ear hoofdtelefoons combineren volgens de fabrikant dan ook HiFi-kwaliteit met eenvoudige schoonheid.Alle modellen maken gebruik van Denon technologieën zoals Microfiber diafragma en Acoustic Optimizer die zorgen volgens Denon voor een niet te evenaren geluidskwaliteit. Ook de afwerking staat volgens de fabrikant op een eenzaam hoog niveau, waarbij de beide topmodellen een behuizing hebben van aluminium. Het model AH-C751 heeft daarnaast zelfs een aluminium connector.

Ook aan het gebruikscomfort heeft Denon veel aandacht besteed: alle modellen worden geleverd inclusief een draagtas of harde draagetui. De constructie van de aansluitkabel is afgestemd op de gebruiker van een iPod of andere draagbare muziekspeler. Standaard is deze 0.5m wat handig is wanneer de iPod aan een halssnoer wordt gedragen. Met de bijgeleverde verlengkabel kan deze eenvoudig met 0.8m worden verlengd wanneer de draagbare speler in een schoudertas wordt meegenomen.Alle modellen klinken volgens Denon verbluffend zuiver en dynamisch. Ze kunnen enorm luid spelen en produceren een schone en diepe basweergave. Volgens de fabrikant is een betere manier om uw iPod op te waarderen is haast ondenkbaar.

Prijs
Het topmodel AH-C751 kost 199 euro en het instapmodel AH-C351 kost 59 euro. Het model AH-C551 zit daar precies tussenin en kost 99 euro. Ze zijn verkrijgbaar bij elke geautoriseerde DENON-dealer.


 

MERK

EDITORS' CHOICE