Raf eindejaarsshows

Redactie HiFi.nl | 13 december 2007

(ingezonden mededeling)

Bij de vestigingen  van Raf worden deze maand verschillende shows gehouden. Tijdens deze shows zullen verschillende merken aan bod komen uit verschillende prijsklassen. Ook zullen er medewerkers aanwezig zijn van de betreffende importeur waar u met al uw vragen terecht kunt.  

Marantz Hifi show bij Raf in Amsterdam
Top Hifi apparatuur van Marantz kunt u van donderdag 13 t/m zondag 16 december bewonderen en beluisteren in de winkel van Raf Hifi, Rijnstraat 142-150 in Amsterdam. Tijdens de show is de vermaarde Marantz `Legendary` set te beluisteren, High-End apparatuur uit de Reference Series met een ongekend fraaie klank en muzikale rijkdom. Deze set, die bestaat uit de SC7S2 voorversterker, SA-7S1 SACD-speler en twee MA-9S2 mono eindversterkers van 300 Watt elk, heeft een prijskaartje van in totaal 31.999 euro. Uiteraard is er tijdens de show bij Raf ook aandacht voor andere, minder kostbare, Marantz apparatuur. Medewerkers van de Nederlandse importeur zijn tijdens de showdagen aanwezig om demonstraties te verzorgen en bij de verschillende artikelen uitleg te geven.


Raf-winkels zondag open

Aanstaande zondag 16 december zijn de winkels van Raf in Amsterdam, Hilversum en Utrecht geopend van 12:00 tot 17:00 uur. In alle winkels kunt u shows en demonstraties bezoeken, ook zijn er natuurlijk de traditionele zondag-koopjes die uw bezoek aan onze winkels zondag zeker de moeite waard zullen maken!
Ook op zondag 23 december zullen de bovengenoemde winkels geopend zijn. Op donderdag 20 en vrijdag 21 december zijn er extra koopavonden in onze winkels in Amsterdam, Hilversum, Kampen en Utrecht.B&W en Rotel Show bij Raf in Hilversum

De Britse Hifi-merken Rotel en Bowers & Wilkins staan dit weekeinde centraal in een grote Hifi-luistershow in de Raf winkel in de Langestraat in Hilversum. Van donderdag 13 t/m zondag 16 december kunt u kennismaken met de producten van deze twee fabrikanten, die beide bekend staan om hun kwaliteit en hoogwaardige klank. Medewerkers van de importeur zullen tijdens de show aan bezoekers tekst en uitleg geven over hun artikelen, en demonstraties verzorgen.
Een regelrechte primeur in Nederland die tijdens de show getoond wordt is de B&W Zeppelin, de mooiste iPod luidspreker die ooit is gebouwd. Deze Zeppelin is in staat om de muziek uit een iPod te laten klinken als een volwaardig Hifi stereosysteem. De Zeppelin, die geschikt is voor elke iPod met een dock connector, gaat 599 euro kosten. Het apparaat is momenteel nog niet leverbaar, maar u kunt zich bij Raf inschrijven, dan heeft u binnenkort een van de eerste exemplaren in Nederland!Monitor Audio Show bij Raf/Staffhorst in Utrecht
Van donderdag 13 t/m zondag 16 december bent u van harte welkom bij een speciale Hifi Show in de Raf/Staffhorst winkel aan het Vredenburg in Utrecht, rond de merken van importeur Monitor Audio Nederland. Van dit Britse luidsprekermerk wordt o.a. de nieuwe `Platinum` serie gedemonstreerd, maar ook andere Monitor Audio luidsprekers zullen te beluisteren zijn. Daarnaast zijn er spectaculaire demonstraties met Leema Acoustics apparatuur, IsoTek lichtnetfilters en de compacte Vita Audio tafelradio`s. Medewerkers van de importeur zijn deze dagen in Hilversum aanwezig om de demonstraties te verzorgen en vragen te beantwoorden.Cambridge Audio Hifishow in Kampen

Ook de Raf winkel in Kampen laat zich op  het gebied van Hifi luistershows niet onbetuigd. Van donderdag 13 december t/m zaterdag 15 december kunt u hier een speciale show bezoeken rond de Britse topmerken Cambridge Audio en Spendor. Ook hier zijn medewerkers van de Nederlandse importeur aanwezig voor tekst en uitleg.
Het adres van de Raf-winkel in Kampen is: Oudestraat 237-239. U bent van harte welkom om deze welluidende demonstraties bij te wonen.


EDITORS' CHOICE