Audipulse verwelkomt ASR Audio Systeme

Redactie HiFi.nl | 11 december 2007 | ASR Audio Systeme
(ingezonden mededeling)

In overleg met fabrikant ASR Audiosysteme is besloten dat Audipulse vanaf het najaar van 2007, importeur zal zijn van deze versterkers van Duitse makelij.



Audipulse vertegenwoordigt de afgelopen twintig jaar o.a. de welbekende merken Vincent en  T.A.C. in de Benelux. Audipulse heeft lang gezocht om hun pakket naar boven toe uit te breiden met een voor hun passend en kwalitatief hoogwaardig merk wat iets wezenlijks zou kunnen toevoegen aan het Nederlandse marktsegment. Met ASR Audiosysteme menen zij hier ten volle in geslaagd te zijn.

ASR Audiosysteme ontwerpt en vervaardigt (geïntegreerde) versterkers die naar eigen zeggen tot de besten ter wereld behoren. Het assortiment bestaat in eerste instantie uit slechts twee basisontwerpen, de ASR Emitter 1 (prijzen vanaf  5.480 euro) en de Emitter 2 (prijzen vanaf 8.280 euro). Schijn bedriegt echter want deze twee modellen zijn verkrijgbaar in een groot aantal varianten en uitvoeringen waarbij naast steeds betere onderdelen en meer vermogen, vooral ontzettend veel aandacht is geschonken aan de voedings- en buffercapaciteit. In de meest geavanceerde modellen wordt de complete stroomvoorziening zelfs verzorgd door accu’s.



Informatie:
Importeur: Audipulse
Tel : 0228-543308
www.Audipulse.nl


EDITORS' CHOICE