NIEUWSSony

Nieuwe breedbeeldprojector van Sony


Redactie HiFi.nl | 11 december 2007 | Sony

(ingezonden mededeling)

De nieuwe breedbeeld projector van Sony met hoge helderheid en netwerkmogelijkheden is nu verkrijgbaar in heel Europa. De VPL-CW125 is de eerste projector in de reeks van Sony`s mid-range installatie projectors.Het bedrijfsmodel beschikt over een Advanced Crisp Focus (ACF) lens en Sony 3LCD High Brightness technologie om een hoge mate van beeldhelderheid en natuurlijke kleuren te kunnen garanderen. De unit is ontwikkeld om tegemoet te komen aan de behoefte van breedbeeldcomputergebruikers die standaard een 1366 x 800 WXGA resolutie gebruiken. Daarbij komt dat het veelzijdige design geschikt is voor plafondmontage, achterkantinstallatie en mobiel gebruik. De unit beschikt tevens over een high efficiency lamp en een ventilator die weinig geluid produceert.

De VPL-CW125 is bruikbaar van kantoor tot uitvoerende bestuurskamer, van klaslokaal tot zelfs een auditorium of leeszaal. De high efficiency lamp van de projector kan tot 3000 ANSI Lumens aan helderheid produceren dat elke keer zorgt voor scherpe en duidelijke afbeeldingen in elke omgeving. De Side Shot Digital Horizontal Shift mogelijkheid geeft de VPL-CW125 de optie om buiten de as te worden geplaatst van het middelpunt van het scherm waar nodig.
Het breedbeeld model beschikt over twee RGB-ingangen voor de gelijktijdige verbinding met twee computers. De netwerkmogelijkheid geeft iedereen op het IP-netwerk de optie om zich te verbinden met de unit en de inhoud weer te geven. Er is dan geen RGB–kabel meer nodig. Dit is ideaal voor omstandigheden waar er meerdere presentatoren zijn die werken vanuit verschillende computers, aangezien het niet meer nodig is om elke computer te ontkoppelen alvorens de volgende computer aan te koppelen.  Met dit alles, heeft de VPL-CW125 een video-ingangpoort, waardoor de presentator de mogelijkheid heeftt om makkelijk te schakelen tussen de presentatie en de inhoud, bijvoorbeeld, een DVD of een videospeler.

De netwerkmogelijkheid van de VPL-CW125 geeft de administrator de mogelijkheid om de status van de single projector bij te houden, de input modussen te veranderen en de unit aan- en uit te schakelen via het IP-netwerk. Dit is mogelijk dankzij een simpele grafische web browser interface (GUI).   Bovendien kunnen, door gebruik te maken van Sony’s Ziris Manage Lite software, meerdere projectors worden bijgehouden en beheerd op afstand via het IP-netwerk in real-time.

EDITORS' CHOICE