NIEUWSMission

Mission weer leverbaar in Nederland


Redactie HiFi.nl | 04 december 2007 | Mission

(Ingezonden mededeling)

Het bekende Engelse luidsprekermerk Mission heeft een nieuwe distributeur voor Nederland. Het gloednieuwe bedrijf Tes Audio zet in goed overleg de activiteiten voort van voormalig Mission importeur Tes Nederland.

Na de oprichting van Mission in 1977 in Engeland heeft Tes Nederland enkele decennia lang het merk vertegenwoordigd in Nederland. Gedurende deze periode heeft Mission zich internationaal als een gerenommeerd kwaliteitsmerk overtuigend bewezen en met haar producten al menig muziekliefhebber vele jaren luisterplezier bezorgd. Op innovatief gebied en mede door een zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding heeft het merk daarmee in luidsprekerland en de hifibranche een uitstekende reputatie verworven. 

Bij de nieuwe importeur Tes Audio is reeds veel kennis van de Mission producten in huis. De oprichter, Hans Hamersma, was 15 jaar werkzaam bij Tes Nederland en is daardoor bekend met alle ins-and-outs van het merk, haar producten en haar historie. Veel hifikennis en serieuze interesse voor audioweergave is bij dit nieuwe bedrijf aanwezig. In de toekomst kunt u dus prima terecht bij deze nieuwe importeur met al uw Mission en hifivragen.

Voor veel Mission dealers zal de nieuwe eigenaar een bekend en vertrouwd gezicht zijn wat voor een soepele overgang zorgt waardoor men met dit nieuwe bedrijf gemakkelijk de Mission activiteiten weer voort kan zetten.

De Mission producten waarmee Tes Audio binnenkort komt, zullen een vernieuwend karakter hebben. Geïntroduceerd worden de nieuwe Elan 3 serie en de Esprit 5 serie. Voor medio 2008 staat een nieuwe serie in het hogere segment op stapel. De succesvolle M3i serie blijft leverbaar zij het in iets afgeslankte vorm. 

De verwachting is dat nog andere merken aan de portfolio zullen worden toegevoegd.  Daarbij wordt dan gedacht aan bijzondere producten met hoogwaardige en vooral muzikale kwaliteiten.

Voor meer informatie, vragen en andere zaken,  kunt u contact met ons opnemen.

Tes Audio
T  0341-55 7 553
F  0341-55 8 553
Postbus 100
3850 AC Ermelo 
info@tesaudio.nl
www.tesaudio.nl

EDITORS' CHOICE