NIEUWSSonos

Sonos show bij Hobo Hifi Zeist


Redactie HiFi.nl | 26 november 2007 | Sonos

(ingezonden mededeling)

Op zaterdag 1 december 2007 organiseert Hobo Hifi, in samenwerking met Sonos Europe BV, een doorlopende demonstratie van Sonos apparatuur in de kersverse Hobo Hifi vestiging te Zeist. Medewerkers van Hobo Hifi en Sonos Europe BV zijn de hele dag beschikbaar om u de mogelijkheden van het draadloze Sonos systeem te demonstreren.

Sonos is het eerste draadloze multiroom-muzieksysteem waarmee gebruikers muziek kunnen luisteren door het gehele huis. Bovendien is het volledige systeem te bedienen met één afstandbediening, overal in huis. De draadloze Sonos Controller biedt plug-en-play toegang tot miljoenen liedjes: online muziek, internetradio en de persoonlijke digitale muziekcollectie die opgeslagen staat op PC of MAC. En met de Sonos ZonePlayers in kamers naar keuze is het mogelijk om hetzelfde nummer in meerdere kamers af te spelen of verschillende nummers in verschillende kamers.

Het Sonos systeem is te gebruiken in combinatie met een bestaande geluidsinstallatie maar kan ook zelfstandig ingezet worden. Hiertoe zijn alleen luidsprekers nodig. Om de keuze te vergemakkelijken heeft Hobo Hifi uit zijn ruime keuzepakket aan luidsprekers reeds drie complete systemen samengesteld: een Hifi Bundle, een Invisible Bundle en een High-End Bundle.

Graag demonstreren zij u deze systemen waarbij tevens alle mogelijkheden van het Sonos systeem aan u getoond worden. U bent van harte welkom bij Hobo Hifi in Zeist!

Datum Sonos demonstratie:
zaterdag 1 december 2007 van 10:00 tot 17:00 uur.

Hobo Hifi Zeist
Korte Steijnlaan 1-5
3701 EA Zeist
030 – 692 38 86
zeist@hobo.nl

EDITORS' CHOICE