Polectro Showdagen

Redactie HiFi.nl | 05 december 2007

(Ingezonden mededeling)

Polectro Plaza in Amsterdam organiseert aan het eind van het jaar diverse demo- en showdagen.

Tijdens deze dagen zullen diverse noviteiten aan het publiek worden voorgesteld.


Vrijdag 23 en Zaterdag 24 November - Final Sound en Lavardin Demo Showdagen

Final Sound staat volgens de fabrikant bekend om haar complete lijn high definition luidsprekers met een sublieme geluidskwaliteit die niet alleen ultra dun, maar ook zeer elegant zijn. Het assortiment bestaat uit zes modulaire luidsprekerpanelen en bijbehorende subwoofers voor stereo of home theater. De producten van Final Sound hebben wereldwijd al vele lovende reviews gekregen en awards gewonnen.
 
Polectro introduceert tijdens de demodagen de Final Sound FVSS 2.0.1. dvd-receiver. 

Deze dvd-receiver kan, in combinatie met de 90i, 150i, 300i of 400i luidsprekers en de S95, S110 en S220 subwoofers van Final Sound, een geweldige surround sound ervaring geven door slechts twee luidsprekers en een subwoofer.
 
De FVSS 2.0.1. dvd-receiver maakt hiervoor gebruik van Dolby Virtual Surround DSP.

De ingebouwde dvd-speler is voorzien van een ingebouwde 75W klasse D versterker, Dolby Virtual Surround DSP, een complete AV switching module, HDMI in en out en een universele afstandbediening.

Het uit Frankrijk afkomstige Lavardin is een relatief onbekend versterkermerk binnen Nederland. Toch bestaan de produkten van deze fabriek al bijna 20 jaar en het is bij de serieuze hifi liefhebbers, die regelmatig de buitenlandse bladen lezen, een begrip. Wie testen leest van Lavardin wordt vanzelf geprikkeld, omdat de testen zonder uitzondering positief uitvallen.
 
Alle reden voor Polectro om een groter publiek bekend te maken met deze fantastische versterkerlijnen.

Wij nodigen u graag uit voor een luistersessie. Naast personeel van Polectro, zal er op alle dagen ook personeel van de importeur aanwezig zijn om u te woord te staan.
 

De showtijden zijn:

Vrijdag  23 november van 10.00 tot 18.00 uur
Zaterdag 24 november van 10.00 tot 17.00 uur
Locatie: Polectro Plaza, Buitenveldertselaan 158, 1081 AB  Amsterdam
 
 
Vrijdag  30 november , zaterdag 1 december en zondag 2 december - Arcam, Focal en Transparent Cable showdagen
 
Arcam heeft zich altijd ten doel gesteld om topkwaliteit voor iedereen bereikbaar te maken. Met dat doel voor ogen ontwikkelden de Engelse bouwers een, voor een dergelijk gespecialiseerd bedrijf, ongekend groot assortiment met onder meer DVD-apparatuur, upgradeable CD-spelers en geïntegreerde en eindversterkers. 
     
Dezelfde hoge kwaliteit vindt u bij het Franse luidsprekermerk Focal. De zeer geavanceerde techniek staat geheel in dienst van het muzikale resultaat. Ook de vormgeving en de afwerking staan op een hoog niveau. Gezien de prestaties is de prijs/kwaliteit verhouding uitmuntend te noemen. Exclusief voor de show hebben we de Chorus 816W Special Edition voor u opgesteld.  Deze luidspreker is slechts in een zeer gelimiteerde oplage beschikbaar.Deze tijdelijke oplage heeft het uiterlijk van de Chorus 816V, maar gebruikt componenten die ook in de topmodellen als de Electra worden gebruikt.                                    
 
Kabels zijn een cruciaal onderdeel van uw installatie. Transparent Cable levert voedingskabels en audio-, video- en digitale kabels op verschillende prijsniveaus, met een naar eigen zeggen unieke upgrade-mogelijkheid en de net zo unieke eigenschap dat elke kabel op lengte geoptimaliseerd wordt. De kabels worden met de hand gemaakt door toegewijde, speciaal opgeleide technici, onder de bezielende leiding van drie musici die muzikaliteit, esthetiek en functionaliteit hoog in het vaandel hebben staan.
 
Wij nodigen u graag uit voor een luistersessie. Naast personeel van polectro, zal er op alle dagen ook personeel van de importeur aanwezig zijn om u te woord te staan.


De showtijden zijn:

Vrijdag  30 november van 10.00 tot 18.00 uur
Zaterdag 1 december van 10.00 tot 17.00 uur
Zondag   2 december van 12.00 tot 17.00 uur
Locatie: Polectro Plaza, Buitenveldertselaan 158, 1081 AB  Amsterdam


 
Vrijdag 7 en Zaterdag 8 december - KEF en QUAD Showdagen
PRIMEUR:    De nieuwe KEF XQ-Serie
 
KEF stond en staat vaak aan de wieg van echte innovaties. Nieuwe conusmaterialen. Neoprene demping. "Racetrack" laagweergevers. Toepassing van computers bij onderzoek, ontwerp en kwaliteitscontrole. Gekoppelde interne baskamers. Scheidingsfilters die de versterker een uitgebalanceerde belasting tonen. En mischien wel de grootste doorbraak van alle: KEF UNI-Q technologie. Alom beschermd door patenten kon het KEF UNI-Q concept ontstaan dankzij technologie die oorspronkelijk werd ontwikkeld door NASA.

 

De luidspreker waar alle ontwikkelingen en innovaties in terug te vinden zijn, de KEF REFERENCE, staat uiteraard demonstratieklaar voor u opgesteld. Dit show-weekend zal Polectro de Primeur hebben voor Groot Amsterdam met de nieuwe KEF XQ-Serie . Een uitgebreide luistersessie met deze luidspreker mag u zeker niet missen.
 
Het streven naar de best denkbare weergave en originaliteit bij het ontwerp daarvan: dat bindt alle QUAD apparaten sinds het ontstaan van QUAD in 1936. Eigen denkkracht heeft QUAD sindsdien talloze onderscheidingen opgeleverd, waaronder de Queen`s Award voor Technological Achievement in 1979 wel de mooiste is.
    
Voor de bezitters van oude Quad`s biedt Polectro in samenwerking met Transtec, de Nederlandse importeur van Quad, een unieke inruilactie. U ontvangt een gegarandeerd inruilbedrag bij bestelling van een nieuwe Quad99-combinatie.

Laat u overtuigen en informeer naar de campagnekenmerken tijdens onze showdagen.

Naast personeel van Polectro, zal er op alle dagen ook personeel van de importeur aanwezig zijn om u te woord te staan.


De showtijden zijn:

Vrijdag   7 december van 10.00 tot 18.00 uur
Zaterdag 8 december van 10.00 tot 17.00 uur
Locatie: Polectro Plaza, Buitenveldertselaan 158, 1081 AB  Amsterdam


EDITORS' CHOICE