NIEUWSLinn

Musical Evenings bij Art’s Audio

Redactie HiFi.nl | 15 november 2007 | Linn

(Ingezonden mededeling)

Ter introductie van een aantal nieuwe Linn producten organiseert art’s audio b.v. in samenwerking met Linn UK een tweetal Musical Evenings. Het thema van deze avonden is: Dream Systems!

Wat gaan ze doen, bij art’s audio?


Het Linn Majik systeem

Als u op de VAD show in Veldhoven bent geweest heeft u voor de eerste keer kennis kunnen maken met de gloednieuwe Linn Majik 140 vloerstaande luidsprekers en de – eveneens gloednieuwe –  Linn Majik-I geïntegreerde versterker.

Gecombineerd met de recentelijk geïntroduceerde Linn Majik cd-speler vormt dit nieuwe koppel een muzieksysteem dat u in staat stelt uw muziekcollectie te gaan herontdekken. En dat is niet alles. Je kunt binnen het Majik systeem al een eerste stap maken - volledig passief - door naar een gescheiden voor- en eindversterker te gaan. Deze stap voegt al erg veel toe aan en op zich al zeer goed "basis" Linn systeem. En daarbij, allebei deze systemen zijn naderhand actief te maken. Dat geldt dus voor zowel de Majik I als de Kontrol/C2100 combinatie.

Maar er is meer. Wat te denken van de wijziging van de bron? Stel, je voegt een Akurate cd-speler toe aan je Majik systeem. Heeft dat zin, zou het een zinvolle investering zijn? U kunt het zelf beoordelen...


Het Linn Akurate systeem

U kunt natuurlijk ook kiezen voor een nóg betere basis: het Linn Akurate systeem. Ook dit systeem is modulair en uiteraard op te waarderen naar een nog hoger plan! Voor de fijnproever een prachtsysteem. En voor de ambitieuze fijnproever is er de geruststelling om te weten dat ook binnen het Akurate systeem het Linn concept is doorgevoerd. Wanneer u de ambities heeft, groeit het Akurate systeem met u mee naar een volactief droomsysteem!

Deze systemen zullen worden gedemonstreerd bij art`s audio in Naaldwijk. De demonstraties van de systemen en de uitleg hierover zullen mede worden verzorgd door Bill Livingston van Linn UK.

Art`s audio nodigt u graag en van harte uit, om de kwaliteiten en de mogelijkheden van de Linn Majik en Akurate systemen te ervaren.


Wanneer?

Dinsdag 20 November 2007 vanaf 19.00 uur en woensdag 21 November 2007 vanaf 14.00 uur.


Waar?

art`s audio b.v. - Woonboulevard Naaldwijk
Ingang en parkeren aan het Schrijnwerkersplein

Postadres:

Gildestraat 108-110
2671 BV Naaldwijk
+31 (0)174-610090
E: info@arts-audio.nl

art’s audio b.v. verzoekt  u vriendelijk om tevoren via e-mail of per telefoon te laten weten dat u komt, en wanneer. Zij kunnen er dan voor zorgen dat er een plaats voor u is!
U bent van harte welkom!

MERK

EDITORS' CHOICE