NIEUWSNAD

Nieuwe compacte NAD receivers

Redactie HiFi.nl | 09 november 2007 | NAD

(Nieuwsprimeur HiFi.nl - Ingezonden mededeling)

Eén compact apparaat om CD’s en radio te luisteren maar ook om MP3 of WMA bestanden vanaf een USB stick of CD-Rom af te spelen. Met hetzelfde gemak kan ook nog worden opgenomen van zowel radio als CD naar een USB stick. De nieuwe NAD C715 CD Receiver kan het allemaal.

Twee versies zullen leverbaar zijn: Een met een AM/FM tuner en een met FM/DAB ontvanger, de C715 DAB. Allebei compact van afmeting, eenvoudig te bedienen en uiteraard met de bekende NAD geluidskwaliteit. Met een vermogen van 2 x 25 watt continue en aandacht voor geluidskwaliteit verdient de NAD C715 uitstekende luidsprekers.

Ook voor het opnemen van muziek is kwaliteit niet uit het oog verloren. De NAD C715 kan zowel MP3 als WMA bestanden naar een USB stick schrijven en geeft daarbij de keuze in drie stappen van sterk gecomprimeerd voor veel opslag of minimaal gecomprimeerd voor uitstekend geluid. Vanzelfsprekend is bedieningsgemak niet vergeten. Met de meegeleverde, handzame en logische, afstandsbediening zijn alle functies onder handbereik.

Compact en gemakkelijk op te stellen, er is slechts een paar échte luidsprekers nodig voor een complete installatie en perfecte weergave in kleinere ruimtes.

De NAD C715 en C715 DAB zijn vanaf eind november verkrijgbaar bij de officiële NAD dealer, in eerste instantie alleen in Graphite maar de Titanium versie zal snel volgen.


Prijzen

NAD C715: 499 euro
NAD C715 DAB: 599 euro

MERK

EDITORS' CHOICE