Studio noot: Aitos en Clio luisteravonden

Redactie HiFi.nl | 07 november 2007 | Aitos

(ingezonden mededeling)

Studio noot zal op twee vrijdagavonden in november en een vrijdagavond in december een luisteravond organiseren.

Als primeur introduceert Clio acoustic een nieuw luidsprekermodel, de Monitor 3c, die de Minimuze 3a opvolgt. Deze Monitor 3c is onder meer voorzien van een ontkoppeld kunststof voorpaneel om trillingen verregaand te onderdrukken.  De woofer is een op specificatie gebouwde 5 ½” Polycone unit van AudioTechnology. Een afgeleide van deze woofer wordt onder andere gebruikt in de Sonus Faber Quarneri.

De Monitor 3c zal  worden  aangestuurd door de fameuze Aitos 802 mono-eindversterker. De 802 is een buizen-eindversterker, waarbij het bijzondere is dat de luidsprekers worden aangestuurd met een lage impedantie  zonder gebruik  van een uitgangstrafo, die zoals bekend bandbreedte en dynamiek beperkt. De 305 voorversterker, eveneens van Aitos, is de laatste versie uit de 300 serie, voorzien van onder andere een vergulde printplaat.

Nagra heeft dit jaar een cd-speler geïntroduceerd, de CDP, die uitblinkt in dynamiek, neutraliteit en snelheid. Om de op zich voortreffelijke eigenschappen nog beter tot uitdrukking te  laten komen, hebben we (met behoud van garantie) enkele modificaties uitgevoerd, waardoor  de weergave  nog een tikje natuurlijker is.

Deze hifi-snoepjes kunt u -na reservering-, mét door u zelf meegebrachte  muziek beluisteren op één van onderstaande data:

23, 30 november alsmede 7 december.
Aanvang: 19:30.  Veemkade 356,  Amsterdam.

Gaarne vermelden met hoeveel personen u wilt komen aangezien het aantal zitplaatsen beperkt is.

MERK

EDITORS' CHOICE