NIEUWSJBL

JBL Spot verschiet van kleur

Redactie HiFi.nl | 06 november 2007 | JBL

(ingezonden mededeling)

Groot-Ammers, 5 November 2007 - Het leven is nooit zwart-wit, dus de audioproducten van JBL® ook niet. Het JBL Spot™ 2.1 plug-en-play luidsprekersysteem wordt standaard geleverd met verwisselbare covers in zwart en wit voor de subwoofer en de satellieten.

Vanaf nu zijn er ook aparte JBL Spot-covers (zogenaamde wrappers) verkrijgbaar in diverse patronen en kleuren: Woodland, Graffiti, Janna Black Floral, Corporate, Purple-Gold Flower, Fuchsia en Black Tattoo. Funky of sober, retro of avant-garde, er zijn wrappers voor elke smaak en stemming. Klik hier voor een impressie van de Spot wrappers (Windows Media filmpje).

Maar bij de producten van JBL gaat het om meer dan alleen looks. Ook al verandert het systeem van kleur, het hoogwaardige JBL-geluid blijft hetzelfde. Het JBL Spot-systeem beschikt over de nieuwste Odyssey®-luidsprekertechnologie voor een loepzuiver middengebied en indrukwekkende bassen. De satellietspeakers hebben een vermogen van 6 watt en de actieve subwoofer 24 watt.

Verder heeft het JBL Spot-systeem tal van aansluitmogelijkheden. Via de mini-stereoaansluiting kan het systeem worden aangesloten op alle mogelijke audiobronnen. Hierdoor is dit een perfect audiosysteem voor een Mac® of pc, mp3-speler, spelconsole of draagbare dvd-speler. Ook de met stof afgeschermde kabels zijn een opvallend kenmerk.

Prijs en beschikbaarheid:
Het JBL Spot plug-en-play systeem is nu verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van 129,95 euro.
De wrappers kosten 19,95 euro.


EDITORS' CHOICE