NIEUWSLinn

Linn Majik show bij Audio Excellence


Redactie HiFi.nl | 02 november 2007 | Linn

(ingezonden mededeling)

Als u op de VAD show in Veldhoven bent geweest heeft u voor de eerste keer kennis kunnen maken met de gloednieuwe Linn Majik 140 vloerstaande luidsprekers en de eveneens gloednieuwe Linn Majik-I geïntegreerde versterker.

Gecombineerd met de recentelijk geïntroduceerde Linn Majik cd-speler vormt dit nieuwe koppel een muzieksysteem dat u in staat stelt uw muziekcollectie te gaan herontdekken.

En dat is niet alles. Het Linn Majik systeem hoeft geen eindstation te zijn... U kunt in de toekomst via bi-amping, tri-amping of uiteindelijk zelfs via quad-amping doorgroeien naar een volledig actief systeem zoals we in het Linn-concept gewend zijn. Voor wie al bekend is met de actieve systemen van Linn is dit geen verassing maar een logische stap. Voor wie dit Linn-concept nog niet kent: u zult verbaasd staan te ervaren wat een actief systeem toevoegt aan een aan de basis al goed systeem!

Het Linn Akurate systeem

U kunt natuurlijk ook kiezen voor een nóg betere basis: het Linn Akurate systeem. Ook dit systeem is modulair en uiteraard op te waarderen naar een nog hoger plan! Voor de fijnproever een prachtsysteem. En voor de ambitieuze fijnproever is er de geruststelling om te weten dat ook binnen het Akurate systeem het Linn-concept is doorgevoerd. Wanneer u de ambities heeft, groeit het Akurate systeem met u mee naar een vol-actief droomsysteem!

Deze systemen zullen worden gedemonstreerd bij Audio Excellence in Zevenbergen. De demonstraties van deze systemen en uitleg hierover zullen mede worden verzorgd door Bill Livingston van Linn UK.

Audio Excellence nodigt u graag uit om de kwaliteiten en de mogelijkheden van de Linn Majik en Akurate systemen te ervaren.

Deze Linn Majik demonstraties geschieden uitsluitend op afspraak!

Wanneer
Dinsdag 6 November 2007 vanaf 19.00 uur 
woensdag 7 November 2007 vanaf 14.00 uur.

Waar
Audio Excellence
Looierij 11
4762 AM� Zevenbergen
0168-335180

E info@audioexcellence.nl

MERK

EDITORS' CHOICE