Martijn Lavrijsen nieuw gezicht bij AudioXperience

Redactie HiFi.nl | 27 oktober 2007

(ingezonden mededeling)

Wanneer u in de periode tot 1 november als muziekliefhebber in uw zoektocht naar de ultieme geluidsinstallatie besluit om een bezoek te brengen aan AudioXperience dan zult u verwelkomd worden door uw gastheer Hans Oosterwaal.

Als specialist op het gebied van audio en head-fi zal hij u ontvangen in de sfeervolle ambiance van zijn rustig gelegen winkelpand . Hij zal ingaan op al uw wensen en vragen maar kan u ook laten genieten van een mooie luisterervaring. Al naar gelang uw voorkeur kan dat via een zorgvuldig samengestelde twee kanaal geluidsinstallatie maar ook via een fraaie hoofdtelefoon.


Martijn Lavrijsen (foto: JP Joos)

Vanaf 1 november gaat er iets veranderen. Dan bestaat de kans dat, wanneer u contact zoekt met deze ‘specialists in audio & head-fi’, u niet door Hans, maar door Martijn Lavrijsen  te woord wordt gestaan. Martijn is zeker geen onbekende binnen de branche. In de afgelopen negen jaar is hij gedurende zijn dienstverband bij de Belgische importeur Joenit niet alleen verantwoordelijk geweest voor de distributie van diens totale in Nederland gevoerde productenpakket, maar heeft hij daarnaast ook ontelbare demo’s en shows verzorgd. Onder andere op de belangrijkste HiFi show van Nederland; de jaarlijks terugkerende VAD show in Veldhoven. Met deze versterking van het team zal AudioXperience u als klant nog beter van dienst kunnen zijn.

De ambiance blijft gelijk, de aanwezige kennis en aandacht worden als het ware verdubbeld. Een goede reden om kennis te komen maken of de kennismaking te hernieuwen. Met de uitbreiding van de openingstijden is dat zelfs nog eenvoudiger dan voorheen.

De nieuwe openingstijden zullen vanaf 1 november zijn:

Maandag & Zondag: gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: 10.00 t/m 17.30 uur geopend
Zaterdag: 10.00 t/m 17.00 uur geopend


EDITORS' CHOICE