Praalder show 2007

Redactie HiFi.nl | 10 november 2007

(ingezonden mededeling)

Praalder organiseert weer een spetterende hifi show. Deze keer in het congrescentrum "De Kikkertuin" in Duinrell op zaterdag 17 en zondag 18 november van 10.00 tot 17.00 uur.

De volgende merken zullen aanwezig zijn:

Bang & Olufsen, LOEWE, BOSE, Sony, Sharp, Pioneer, Marantz, ELAC, NAD, DALI, POD speakers, Focal/JM-lab, Eagle Cable, Quad, Russound, SIM2 video projectoren, Stewart filmscreens, KEF, DENON, B&W/Rotel, Spectral (AV meubelen),Arcam, Tivoli, Geneva, Vivid, Dynaudio (demonstratie met de nieuwe Saphire luidspreker).

Presentatie op ca. 1000 m2 Congreszalen!

Demonstratie vindt plaats in 12 -naast het congres centrum gelegen- Vakantie Bungalows met Hifi sets in uiteenlopende samenstellingen.

Extra:
Praalder zal in samenwerking met de Ambassade van Luxembourg en West-Holland wijnimport haar gasten ontvangen met glas Luxemburgse Champagne en een gratis wijnproeverij aanbieden aan de bezoekers met o.a. Luxemburgse pinots en crémants.

In het congrescentrum aanwezige restaurant van Duinrell kunnen bezoekers gebruik maken van de aanwezige horeca faciliteiten.

Congres centrum "De Kikkertuin" in Duinrell Duinrell 9 Wassenaar GRATIS PARKEREN

Praalder Audio/Video Centers met vestigingen in de Theresiastraat 151-161 en de Appelstraat 133-145 te Den Haag is gespecialiseerd in de verkoop van de betere Audio/Video apparatuur en Bang & Olufsen.


EDITORS' CHOICE