20 jaar Audio Selectief

Redactie HiFi.nl | 09 oktober 2007

(ingezonden mededeling)

Op het gebied van High-End audio, en dan met name draaitafels, is Audio Selectief in Sneek ondertussen een begrip geworden. Dit najaar is het 20 jaar geleden dat Henk Niemeijer voor zichzelf is begonnen aan het Grootzand in Sneek.

Al na een paar jaar bleek zijn aanpak zo succesvol dat hij zijn oorspronkelijke pand ontgroeide aan het Grootzand 39 en een verhuizing onvermijdelijk was geworden. De verhuizing naar de huidige locatie Grootzand 66 werd een feit.

Dat Henk in de loop der jaren veel bijzondere producten voorbij heeft zien komen is dan ook niet vreemd. De Dynaudio Consequence, de 60th Anniversary Klipschorn , het beste van Accuphase, Ayon, menig Jan Allaerts element heeft hij door zijn handen gehad. Hierdoor kan hij dan ook putten uit een enorme hoeveelheid ervaring in de omgang met de meest uiteenlopende audioapparatuur. Ervaringen die hij graag deelt met zijn klanten om tot een weloverwogen keuze te kunnen komen in het samenstellen van een nieuwe set dan wel het uitbreiden of upgraden van een bestaande audio set.

Een jubileum is natuurlijk niets zonder show/meeting. En een show/meeting is natuurlijk niets zonder een aantal geselecteerde bijzondere producten. Naast deze uitzonderlijke apparatuur is natuurlijk ook het toegankelijker gamma van Denon, NAD, Cambridge Audio en Bleunote ruimschoots vertegenwoordigd. Op 2 en 3 november 2007 staan dan ook een aantal demonstraties op het programma. Naast de bekende gezichten van Nutters Audio, Dynamic Solutions (Rick Paap) en SneekHiFi, is er dit jaar aandacht voor Engelse audio apparatuur in de vorm van Rega apparatuur (Joenit), Croft versterkers en Avid draaitafels.

De verzorging van de inwendige mens zal dit jaar worden uitgevoerd door Weduwe Joustra.

Hierbij nodigen wij alle geïnteresseerden uit om naar Audio Selectief te komen en samen met hen aandacht te besteden aan dit heugelijke feit.


EDITORS' CHOICE