NIEUWS

Art`s Audio toont Supernait tijdens show

Redactie HiFi.nl | 21 september 2007 | Naim Audio

(ingezonden mededeling)

Vrijdag 21 en zaterdag 22 september 2007 presenteert art`s audio in Naaldwijk de Wilson Benesch Trinity monitorluidsprekers en de Torus "infrasonic generator" aan het publiek. Voor de aansturing van deze fraaie luidspreker combi kiezen ze voor Naim Audio, een combinatie die art`s audio al sinds jaar en dag toepast vanwege de enorme synergie van het geheel. Kracht, dynamiek en transparantie zijn de sleutelwoorden.


 
Samen met de Trinity en de Torus introduceren ze direct een tweede primeur: de Supernait van Naim Audio. Bij de eerste testen bleek direct al wat deze nieuwe geïntegreerde versterker in zijn mars heeft, en eigenlijk al even  direct werd de Naim sound op de zo karakteristieke wijze neergezet. Koud uit de doos! De versterker heeft dan ook weinig moeite met de Trinity luidsprekers waarmee een zeer fraai geheel ontstaat, zeker nu de versterker een tijdje heeft gespeeld. De keuze van de cd-speler in dit systeem is voor de hand liggend: de CDX2.
 
Naast de te presenteren Supernait-CDX2-Trinity-Torus combinatie heeft art`s audio ook alle andere denkbare combinaties van Naim Audio en Wilson Benesch in huis. Dus als u benieuwd bent naar deze primeurs en de andere producten van Naim Audio en Wilson Benesch moet u aankomend weekend, vrijdag 21 of zaterdag 22 september zeker langs gaan bij art`s audio aan de Woonboulevard in Naaldwijk. Ze zijn op vrijdag geopend van 9:30 tot 18:00 uur, en van 19:00 tot 21:00 uur, en op zaterdag van 9:30 tot 17:00 uur. U kunt voor de deur parkeren aan het Schrijnwerkersplein.
 

Zie ook het eerdere persbericht op HiFi.nl betreffende de Art`s Audio show van komend weekend.

Aanvullende informatie:
T 0174-610090
E info@arts-audio.nl
W http://www.arts-audio.nl

MERK

EDITORS' CHOICE