Spectral, JVC en van Peursum op Woonbeurs

(ingezonden mededeling)

De Firato in de RAI beurshallen van Amsterdam was jarenlang, net zoals de IFA in Berlijn, hét evenement op het gebied van consumenten elektronica. Voor vele ondernemers kenmerkend als de jaren van succes binnen de CE-branche.

Tijden veranderen, de huidige Plasma en LCD’s liggen binnen handbereik van de consument en blijken steeds meer de hoofdrol te gaan spelen in het interieur. Breng deze 2 elementen bij elkaar en ga de uitdaging aan op ‘de Woonbeurs’ van Nederland, kort samengevat: 15e editie (1993-2007), bezoekersaantal 100.000 serieuze consumenten.

Deze uitdaging bracht Jan van Woerkom ‘Peursum – Electro World’ en Remco Aldenkamp ‘Spectral’ bij elkaar om samen te laten zien welke echte oplossingen er voor de consument te bieden zijn. Samen met JVC als beeldmerk en SPECTRAL A/V meubelspecialist, beiden één van de belangrijkste partners binnen het pakket van E.W. Peursum, zal Jan van Woerkom zich presenteren op een gezamenlijke stand van 200m2 Het nieuwste op het gebied van LCD door JVC met het nieuwste op het gebied van A/V meubelen door SPECTRAL, strak gepresenteerd tijdens de Woonbeurs in Amsterdam.

Een uitdaging die gaat slagen.


Klik hier voor meer informatie over SPECTRAL - JVC tijdens de woonbeurs

Data:
Woonbeurs – Amsterdam
25 T/M 30 september 2007
Hal 8 – Design / Stand: 8-062


EDITORS' CHOICE