NIEUWS

HDMI switch met LCD display

Redactie HiFi.nl | 16 september 2007

(ingezonden mededeling)

Nedis lanceert unieke HQ 4 poorts HMDI Switch met LCD display

‘s-Hertogenbosch, september 2007 - Nedis brengt High Definition beelden en ultiem gebruiksgemak samen in een geavanceerde en zeer luxe uitgevoerde HDMI AV Switch, op de markt gebracht onder het eigen merk HQ.

Deze strak vormgegeven en zeer platte schakelaar is voorzien van maar liefst 4 aparte 1.3 HDMI poorten en 4 extra optische poorten. Het unieke blauw verlichte LCD display maakt de schakelaar uiterst gebruiksvriendelijk.

De HQ AVSWITCH60 laat hoge resolutiebeelden beelden, 1080i en 1080p, van audio/video of gaming apparaten uitstekend tot hun recht komen op een LCD of Plasmascherm.

De keuze van A/V apparaat wordt eenvoudig gemaakt door middel van de Select Switch aan de voorzijde van de schakelaar of met de bijgeleverde afstandsbediening. In de blauwe LCD display kan per aangesloten apparaat de titel worden geprogrammeerd met de joystick, ook te vinden aan de voorzijde. De 4 extra optische poorten laten het geluid via een versterker optimaal klinken.

Als extra feature heeft deze AVSWITCH-60 een instelbare signaalversterker die eventueel verschil in signaalkwaliteit, veroorzaakt door afwijkende types en lengtes HDMI kabels, opheft. Door de zeer fraai ogende behuizing met brushed aluminium front en standaard breedte van 42 cm is deze AV Switch een aanwinst voor het interieur en prima te plaatsen tussen de andere AV apparatuur.


Beschikbaarheid:

Deze unieke HQ 4 poorts AV Switch met LCD display is verkrijgbaar in zwart, AVSWITCH-60, en zilver.


EDITORS' CHOICE