NIEUWSAudio Physic

Druk weekend bij *Helder


Redactie HiFi.nl | 13 september 2007 | Audio Physic

(ingezonden mededeling)

Het wordt nog een druk weekend bij *Helder. Komend weekend (vanaf vrijdag) kunt u bij *Helder in Meerssen terecht voor hifi-demonstraties, een gehoortest en zelfs een modeshow. Genoeg reden om eens een bezoekje te brengen aan het centrum van Meerssen.

Nieuws van audiophysic!
We presenteren met enige trots een divers aantal nieuwe producten van audiophysic. In stereo en surround-opstelling staan de step, yara en virgo te schitteren!

Om het lekker te maken voedt de electronica van primare de muziek voor de heren luidsprekers (wat dacht u van een slordige 40kg A32 eindversterker bijvoorbeeld?!)

beterhorenactie!*
Samen met de vestiging van beterhoren in Meerssen, hebben we voor u vrijdag de 14de vrijgemaakt. U kunt hier dan gratis uw gehoor laten testen. U hoeft alleen even bij *helder een actiekaart op te pikken en de straat over te steken!

modeshowin het centrum!
Het wordt ondertussen een vast gegeven; de mode-topzaken van Meerssen laten hun mooiste mode zien op de catwalk! Dus voor de nieuwste najaars en wintercollecties moet u zondag toch echt even in Meerssen zijn.


Showtijden:
vrijdag van 10:00 tot 18:00
zaterdag 10:00 tot 17:00
en zondag 13:00 tot 17.00

EDITORS' CHOICE