NIEUWSRevo

Revo Pico: wifi Internetradio

Redactie HiFi.nl | 09 september 2007 | Revo

(ingezonden mededeling)

Revo’s Pico Wi-Fi is ‘s-werelds eerste stand alone internet radio met geïntegreerde oplaadbare batterij voor echt draadloos luisterplezier.

De Pico Wi-Fi internet radio is de vijfde telg van de Revo radio familie. Enkele jaren geleden kwam de schotse fabrikant als eerste met de populaire Revo DAB-In-Car oplossing (een handige add-on om DAB aan uw bestaande auto stereo toe te voegen), later met de Uno, Pico en Pico+ modellen, DAB/FM portable radio’s alle verdeeld door Music Matters.

De Pico Wi-Fi is de ultieme radio voor binnen en buiten. Dankzij het spatwaterdichte design en de interne oplaadbare batterij is de radio ideaal voor zowel in de keuken als slaapkamer als de tuin en de badkamer. Met keuze uit duizenden radiostations (op dit moment over de 6.200 !) hoeft u zich nooit te vervelen en is er altijd wel een (genre-) station van uw smaak bij: of het nu samba is van Brazilië’s Radio Caraibas, New Orleans Jazz van WWOZ of zelfs live honkbal van New York via WFAN 660. Of natuurlijk de bekende nederlandse stations! Daar heeft u geen FM of DAB voor nodig...

De Pico Wi-Fi werkt via elke draadloze internetverbinding en kan zowel live radiostations als podcast (-achtige) streams uitzenden. De radiostations zijn te benaderen via alfabetische rangschikking op land van herkomst of genre. Bovendien kunt u OOK nog uw eigen muziek (die op een ergens in het thuisnetwerk opgenomen PC of MAC staat) via de Pico Wi-Fi beluisteren. Draadloos dus! Uw computer met uw WAV, MP3 of WMA collectie staat bijvoorbeeld in uw huiskamer, en u zit in de tuin met de Pico Wi-Fi naar deze collectie te luisteren. Op het display is dan de artiest en het nummer te zien, en via de afstandsbediening bladert u gewoon door uw hele collectie heen.

Daarnaast beschikt de Pico Wi-Fi ook nog over een M-PortTM voor de aansluitingen van iPod® of andere mediaspeler. U beschikt zo dus ook nog over een draadloos luidsprekersysteem... Verder is deze duizendpoot ook nog voorzien van een FM radio en een multifunctionele infrarood afstandsbediening.


EDITORS' CHOICE