NIEUWSATC

Show bij Rinsma hifi


Redactie HiFi.nl | 28 augustus 2007 | ATC

(ingezonden mededeling)

Vrijdag 14 en Zaterdag 15 september a.s. verzorgd Rinsma Hifi in Lippenhuizen (Friesland) een show met de nieuwe producten van ATC, Resolution, Sonneteer en de nieuwste ontdekking van Rinsma hifi: Penaudio luidsprekers uit Finland.

Tijdens de show zullen er in drie verschillende ruimtes demonstraties worden verzorgd:

Ruimte 1
ATC (passieve en actieve speakers. Typen: CA2 en SCA2 (voorversterkers), Active 10-2A, SCM50ASLT, SCM20SL, SCM7. De aandacht zal vooral uitgaan naar het concept van actieve speakers.

Waarom is ATC anders dan andere merken?

Ten eerste wordt alles door ATC zelf gemaakt: van het vervaardigen van de luidsprekerkasten door een eigen meubelmaker tot het winden van de spoelen. Elke gerenommeerde studio is er bekend mee. Professionals die op het werk of thuis geen speaker maar een monitoroplossing zoekenn komen telkens weer bij ATC terecht.

Het is even wennen om niet meer bezig te hoeven zijn met apparatuur en je weer te kunnen richten op muziek. ATC is dan ook geen merk voor iedereen die liever uren in een audio/video winkel doorbrengt om op zoek te gaan naar weer een nieuw model van weer een nieuw merk. Maar als u van muziek houdt en het concert van gisteren nog eens wilt beleven dan is er, wat importeur Himp betreft, maar een optie: ATC.

Of u het betreffende concert als toeschouwer, als dirigent of als muzikant heeft bijgewoond, maakt niet uit. ATC ontleent haar kracht aan haar no-nonsense instelling die zich uit in een puur technische benadering. Het zijn engineers pur sang. En dat hoort u. Niet alleen vandaag, maar ook over 10 jaar.

De voordelen van actieve luidsprekers kunnen niet genoeg benadrukt worden. De nadruk zal daarom tijdens de gehele show vooral liggen op actieve luidsprekers. Iedereen die eens kennis wil maken met ATC is van harte welkom. Heeft u specifieke wensen dan horen ze dat graag. Indien het niet mogelijk is om uw voorkeuren te implementeren tijdens de show dan kunt u altijd een afspraak maken.

Verder zal in ruimte 1 gedemonstreerd worden met Resolution Audio – Opus Serie (CD (cd-speler), XS (eXtra inputS), S30 (versterker)...en de primeur van de nieuwe versterker van Resolution: de s100.

Ruimte 2
Sonneteer – versterkers en cd speler

Ruimte 3
Nieuw uit Finland: de luidsprekers van Penaudio. Deze prachtig gestyleerde luidsprekers met hun bijzondere weergave zijn de nieuwste ontdekking van Rinsma Hifi.


foto: Marc Brekelmans


Showdata en tijden:
Vrijdag 14 september van 10.00 - 18.00 uur
Zaterdag 15 september van 10:00 - 18:00 uur
http://www.rinsmahifi.nl

MERK

EDITORS' CHOICE