NIEUWSNAD

NAD introduceert C315BEE

Redactie HiFi.nl | 01 augustus 2007 | NAD

(HiFi.nl primeur - ingezonden mededeling)

Klein geprijsde maar groots presterende versterker

Met een knipoog naar het verleden introduceert NAD de C315BEE geïntegreerde versterker. Net zoals bij de beroemde NAD 3020 indertijd -’s werelds meest verkochte versterker aller tijden is ook hier ongeëvenaarde klank voor weinig geld in combinatie met bedieningseenvoud het uitgangspunt.

De toevoeging BEE staat voor “Björn Erik Edvardsen”, de welhaast legendarische ontwerper van zowel de NAD 3020 maar ook van de ultieme M3 versterker uit de Masters Serie en uiteraard ook deze jongste telg.

De NAD C315BEE beschikt over een continuevermogen van 40 watt per kanaal in zowel 8 als 4 ohm, dankzij een speciaal voor dit model ontwikkelde variatie op NAD’s Powerdrive. Door deze schakeling is een onevenredig hoog dynamisch vermogen beschikbaar: 150 watt in 2 ohm.

Buiten de normale zes lijningangen en een tape uitgang beschikt de C315BEE over een ingang op het frontpaneel voor het snel en eenvoudig aansluiten van een portable speler zoals een MP3 speler. Een afstandsbediening, waarmee ook NAD CD spelers te bedienen zijn, wordt standaard meegeleverd.

Ondanks de bescheiden prijs, herbergt de C315BEE alle typische NAD kenmerken: Uitstekende klank, groot bedieningsgemak, soberheid en degelijkheid.

Prijs en beschikbaarheid:
De NAD C315BEE is begin augustus verkrijgbaar in zowel Graphite als Titanium en heeft een adviesprijs van 329 euro.

MERK

EDITORS' CHOICE