NIEUWSiEar Tilburg

Prijswinnaars iEar prijsvraag

In samenwerking met iEar in Tilburg kon u de afgelopen maand op HiFi.nl een set Podspeakers Micropod SE luidsprekers en een Podspeakers The Dock winnen. Vandaag maken we de winnaar bekend.

Op 7 april jongstleden opende iEar` haar deuren aan de St. Ceciliastraat 28 in Tilburg. Voor de ware belevenis kunt u bij iEar` terecht in een Home Theater zaal, twee luxe luisterstudio`s en een TV lounge.


iEar is gevestigd aan de mooi gerestaureerde St. Ceciliastraat in Tilburg

iEar` wordt uitgesproken als "eye-ear" en staat hiermee voor het "prikkelen van Oog en Oor", want dat is waar het om draait bij de aanschaf van hoogwaardige apparatuur op het gebied van beeld en geluid.

Proef` het mooiste beeld en geluid
Een persoonlijke belevenis van beeld en geluid, dat moet moet je "proeven" met je eigen ogen en oren. En dat kan nu. Onbeperkt! Bij iEar.

Sound... In onze luxe luisterstudio`s kunt u apparatuur van alle topmerken uitproberen en vergelijken. Combineren, luisteren en kiezen!

and Vision... De luxe `huiskamer` van iEar` staat boordevol met de beste home theater systemen. Die kunt u ook allemaal uitproberen. Zodat u koopt wat u zelf het mooiste vindt, wat het beste klinkt en wat écht genieten is.

Een greep uit het assortiment: B&W, Cambridge Audio, Canton, Creek, Dali, Dynaudio, InFocus, Focal.JMlab, KEF, Loewe, Marantz, NAD, Onkyo, Panasonic, Pioneer Vision+, Podspeakers, REL, Rotel, Spectral, SIM2, Projecta, Teac, Stewart en ThemeScene.


De Prijs

In de iEar prijsvraag maakt u kans op de Podspeakers Micropod SE luidsprekers en een Podspeakers The Dock ter waarde van 430 euro! Om kans te maken hoeft u alleen onderstaande eenvoudige vragen te beantwoorden. Succes!


En de winnaar is?

De Podspeakers Micropod SE  en The Dock is gewonnen door:

Jan Nelemans uit Breda


Namens iEar en HiFi.nl wensen we Jan veel plezier met de gewonnen prijzen.

De prijswinnaars krijgen een bevestiging per email toegezonden. 

MERK

EDITORS' CHOICE