NIEUWS

KPN verlaagt prijs Digitenne

Redactie HiFi.nl | 21 juli 2007

(gezien op het Internet)

KPN gaat de prijs voor digitale televisie, Digitenne, met 30 procent verlagen. KPN hoopt daarmee zijn positie op de Nederlandse televisiemarkt te versterken. 
 
Het nieuwe tarief van KPN gaat per 2 augustus gelden voor nieuwe klanten. Mensen die al digitale televisie van KPN hebben aangeschaft gaan per 1 september automatisch het nieuwe maandelijkse tarief van 6,95 euro betalen.

Het bedrijf stelt dat er momenteel ruim 300.000 mensen televisie kijken via Digitenne. Volgens KPN is het grote voordeel van digitale televisie in tegenstelling tot kabel, het feit dat het draadloos is te ontvangen.

KPN hoopt met de prijsverlaging meer nieuwe klanten te trekken. "Wij denken dat we met deze prijs de dienst aantrekkelijker maken voor meer mensen", zo stelt woordvoerder Stephen Hufton tegenover Webwereld. Hoeveel nieuwe klanten de prijsverlaging zal opleveren kan Hufton nog niet inschatten.

Maandag heeft KPN een zendmast in Den Bosch in werking gesteld. Het is de bedoeling dat voor het einde van dit jaar ook zendmasten in Arnhem, Eindhoven, Enschede en Doetinchem in werking worden gesteld.


EDITORS' CHOICE