NIEUWSToshiba

Toshiba Home Entertainment notebook

Redactie HiFi.nl | 15 juli 2007 | Toshiba

(gezien op het Internet)

De Qosmio G40 is al de derde generatie van de Qosmio-serie, Toshiba`s notebookreeks voor home entertainment. De nieuwe Qosmio heeft een trendy ontwerp in zwartwit en biedt een harde schijf met 400 GB opslagruimte om muziek-, foto- en videobestanden te bewaren.


 
Verder heeft de G40 een 17-inch breedbeeldscherm en een geïntegreerde NVidia GeForce 8600M GT grafische controller met maximaal 1280 MB geheugen. De entertainmentnotebook ondersteunt ook de nieuwe Microsoft DirectX 10 standaard voor 3D-graphics. Met de HD dvd-r drive kunnen gebruikers tot 30 GB aan data branden. Standaard heeft de Qosmio G40 een tv-tuner ingebouwd, waarmee live tv-programma’s bekeken en opgenomen kunnen worden.

De meegeleverde `Special Vista’ afstandsbediening maakt deze notebook tot het ultieme Windows Media Center-systeem. Tot de verdere uitrusting behoren een 2.0 megapixel webcam, functionaliteit voor het bewerken van videobestanden en HD-informatie, online communicatie en beveiliging. De notebook wordt geleverd met Microsoft Windows Vista Ultimate, de Windows-editie speciaal voor thuis- en mobiele pc’s.

Meer en meer wordt de mp3-speler ook thuis gebruikt De groep tussen 13 en 17 jaar loopt hierin voorop met 44 procent. De 25- tot 35-jarigen volgen met 36 procent.

Klik hier voor de Home of HD website 


EDITORS' CHOICE