NIEUWSSony

PS3 Starter Pack voor Europa

Redactie HiFi.nl | 13 juli 2007 | Sony | Importeur: Sony Nederland

(ingezonden mededeling)

Santa Monica, 12 juli 2007 - Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) heeft vandaag aangekondigd een voordelig Starter Pack voor de Playstation®3 (PS3) aan te bieden bestaande uit een PS3, twee games - Resistance Fall of Man™ en MotorStorm™ - en twee SIXAXIS™ draadloze controllers voor 599 euro.

Vanaf 1 augustus is deze bijzondere aanbieding in de Benelux verkrijgbaar. De nieuwe Starter Pack biedt uitzonderlijk waar voor je geld; zeker voor nieuwkomers in de dynamische wereld van High Definition en interactief entertainment van Playstation 3.

De games Resistance Fall of Man™ en MotorStorm™ zijn specifiek gekozen vanwege de sensationele graphics en de hoogwaardige eigenschappen van High Definition games op Blu-ray. Met een extra draadloze en bewegingsgevoelige SIXAXIS controller – ideaal voor één tegen één en multi player gaming – is de Starter Pack ongetwijfeld zeer aantrekkelijk voor gamers die hun entertainment beleving willen versterken met de modernste technologie.

“Met meer dan 1,2 miljoen verkochte exemplaren in SCEE landen, heeft de Playstation 3 bewezen een groot succes te zijn”, aldus David Reeves, President van Sony Computer Entertainment Europe. “Dankzij de aantrekkelijke waarde van de nieuwe Starter Pack bereikt de dynamiek van PlayStation® gaming een breder publiek. Voeg daarbij de fantastische line-up games voor de tweede helft van 2007 en we zijn ervan overtuigd dat deze Starter Pack nog meer fervente gamers zal overhalen om deel uit te maken van de Playstation 3 gemeenschap .“

“Na de grootse introductie van de Playstation 3 in de Benelux en de succesvolle periode daarna zal dit Starter Pack ongetwijfeld een nieuwe impuls betekenen voor de toch al indrukwekkende verkoopcijfers van de console”, aldus Bart van de Giessen, Sales Director SCE Benelux. 


EDITORS' CHOICE