NIEUWS

12e Audiovisual Creative Fair

Redactie HiFi.nl | 13 juli 2007

(ingezonden mededeling)

De 12de editie van de ACF (Audiovisual Creative Fair ) vindt van 14 tot 17 november 2007 plaats in de Paleizen 11 en 12 van het Tentoonstellingspark van Brussel (Heizel). Dit evenement – uniek in België – is bestemd voor alle professionals van de audiovisuele sector.

Al bijna twintig jaar is de ACF-beurs de plaats bij uitstek waar iedereen uit de audiovisuele sector samenkomt: fabrikanten, invoerders en verdelers van materiaal, productiehuizen, geluids-, licht- en beeldprofessionals, maar ook dienstverlenende bedrijven of instituten zoals de Franse Gemeenschap en Medianet Vlaanderen.

Op de 22.000 vierkante meter van de Paleizen 11 en 12 zullen alle sectoren vertegenwoordigd zijn. Natuurlijk de meer ‘traditionele’ sectoren: audio, video, beeldschermen, verlichting, lasers, speciale effecten en uitrustingen voor filmsets. Maar ook de toekomst van de audiovisuele sector: High Definition, archivering, digitale uitzendingen en interactiviteit.

Heel Europa zal weer aanwezig zijn! De ACF-beurs 2007 zal namelijk exposanten van over het hele continent ontvangen: Belgen, Nederlanders, Fransen, Engelsen, Duitsers, Italianen, … zullen allemaal aanwezig zijn. Bovendien is de nauwe en vruchtbare samenwerking met Hongarije, die voor de vorige editie van de ACF-beurs werd opgestart, verdergezet. Ook dit jaar zullen talrijke Hongaarse exposanten naar Brussel komen.

Samen met dit evenement worden verschillende interessante conferenties georganiseerd, geleid door opmerkelijke Belgische of buitenlandse specialisten. Daarnaast bieden verschillende exposanten ateliers, seminaries en andere workshops aan om hun laatste technologische innovaties voor te stellen.

Zoals bij de vorige edities het geval was, worden ook dit jaar aan het einde van de beurs de Golden Eyes, professionele prijzen, uitgereikt door een jury van deskundigen.

Meer informatie:
Internet: www.acf.be
Telefoon: + 32 (0) 2 413 03 83
Fax: + 32 (0) 2 410 19 94
E-mail: info@acf.be


EDITORS' CHOICE