NIEUWSPS Audio

Nieuwe PS Audio stroomproducten


Redactie HiFi.nl | 03 juli 2007 | PS Audio

(ingezonden mededeling)

PS Audio lanceert vier nieuwe stroomproducten en doet hiermee zijn reputatie van pionier en marktleider in de behandeling van netstroom opnieuw alle eer aan.

In 1997 liet PS Audio als allereerste de wereld kennis maken met pure, geregenereerde stroom. De Power Plants  P300 - P500 en P1000 veroverden in géén tijd de wereld en maken sindsdien deel uit van de sets van de meest gerenommeerde reviewers en de serieuze audioliefhebbers.

De nieuwe Powerplant Premier, vervangt alle voorgaande Powerplants en is in staat om zo maar eventjes 1500 Watt vermogen te leveren, bij testen werden zelfs pieken tot 4 KW bereikt! En dit alles zonder ook maar enig verlies aan dynamiek.

Het afgelopen decennium droomden ze bij PS Audio ook al van andere heerlijkheden, zoals een efficiënt AC filter zonder dynamiekverlies en  échte bliksem- en piekstroombeveiliging in al hun producten.

Power Plants met meerdere van elkaar geïsoleerde zones, ingebouwde THD (harmonische vervorming analyse) en een afstandsbediening om alles vanuit de luie stoel te kunnen bedienen, netstroomverdeling voor het volledige systeem en ze durfden zelfs te dromen van een wondermooi industrieel design dat de harten van de meest veeleisende gebruikers zou aanspreken.

Doorheen hun dromen leek het ook niet meer dan natuurlijk te zijn dat ze al deze mooie, nieuwe dingen moesten kunnen aanbieden voor prijzen die binnen ieders bereik liggen.
Gedurende bijna 10 jaar hebben ze deze dromen nagejaagd zonder ook maar iets tastbaars in handen te hebben, dit is, tot de PS Audio ingenieurs een doorbraak bereikten die zulke proporties aannam dat alles plotseling veranderde…

De wereld van "Schone Stroom" is nooit meer dezelfde geweest sinds de introductie van de Power Plant en PS Audio garandeert u, met de nieuwe HD (high definition) reeks zal PS Audio opnieuw de toon zetten in het komende decennium. Getuige hiervan de eerste, schitterende reviews in het Duitse blad ‘STEREO’ en op 6moons.com.


Vier nieuwe producten

Twee grote doorbraken, één patent en vijf jaar onafgebroken engineerswerk later, introduceert PS Audio een nieuwe lijn van HD producten voor netstroombehandeling die de volgende generatie van "Power" voor de high-end wereld definiëren: de Premier, de Quintessence, de Quintet en de Duet.

Met een industrieel design geïnspireerd door de nieuwe serie BMW personenwagens en motorfietsen, werd de hele "look" van de nieuwe lijn bepaald door een rijzende ster in industrieel design, Chris Malato. Chris heeft bijna een jaar nagedacht over de lijn en introduceerde innovaties als massieve aluminium chassis delen gekoppeld aan gefreesde, geëxtrudeerde en voorgevormde elementen. De resultaten zijn ronduit verbluffend.


De Premier Power Plant (stroom regenerator)

Stel u even voor: een Power Plant in een behuizing met de afmetingen van de P500, maar in staat om 1500 Watt geregenereerde stroom te leveren en uw volledige A/V set aan te sturen.

Vijf van elkaar geïsoleerde zones, Nano Chrstallyne filters én bescherming voor uw kabel en/of satelliet TV én telefonie of ADSL netwerk.
Permanente controle van de stroomkwaliteit met de ingebouwde THD harmonische vervorming analyse, met weergave op het display!
MultiWave, Cleanwave, display helderheid en spanning te controleren met één toets van de afstandsbediening. Een mooi vormgegeven, fraai massief aluminium behuizing ontworpen door een trendy designer. De Premier Power Plant is een verbluffend stukje genialiteit en kunst verenigd in een efficiënt en zeer betaalbaar geheel.

Aanbevolen verkooprijs 2795 euro


De Quintessence

Het ultieme, chassis gebaseerde Power Center. Vijf geïsoleerde zones, microprocessor gestuurde bliksembeveiliging, stroombehandeling in drie stadia met zo goed als geen beperkingen, Nano Crystalline filters, zowel `common mode als `differential mode` IsoZones, harmonische vervorming analyse op het frontpaneel, AC voltmeter, afstandsbediening over- en onderstroom beveiliging.

Leverbaar najaar 2007, aanbevolen verkooprijs 1495 euro


De Quintet

Een gesculpteerd blok aluminium van bijna vier kilogram, 5 IsoZones, Nano Crystalline filters en een State-of-the-Art, microprocessor gestuurde bliksembeveiliging.
Stroom aangeleverd door 1/4 inch dikke koperbaren, piek- en onderstroombeveiliging, schakelbare uitgangen en haast `zero loss` stroomtoevoer.

Aanbevolen verkoopprijs 859 euro


De Duet

Stel u voor dat u uw eindversterker(s) kan aansturen met pure, zuivere en ongelimiteerde stroom met een microprocessor gecontroleerde beveiliging tegen bliksem, piek- en onderstromen.
U hoeft zich nooit meer zorgen te maken voor de veiligheid van uw apparatuur!

Twee IsoZones, `common mode` en differentiaal mode filtering met Nano Chrystalline technologie.

Aanbevolen verkooprijs 495 euro

MERK

EDITORS' CHOICE