NIEUWSHitachi

Hitachi introduceert CP-X400 LCD-projector

Redactie HiFi.nl | 13 juni 2007 | Hitachi

(ingezonden mededeling)

Op ondernemingen en educatieve omgevingen gerichte veelzijdige CP-X400 tilt beveiliging en kwaliteit naar hoger plan

Brussel, juni 2007 - Hitachi Digital Media Group kondigt de lancering aan van de nieuwe CP-X400 LCD-projector. Deze projector heeft alles in zich om het niveau van functionaliteit, kwaliteit en prestatievermogen dat gebruikers verwachten van een projector voor algemene doeleinden, te herdefiniëren.

De CP-X400 is speciaal ontwikkeld om tegemoet te komen aan de uiteenlopende behoeften van ondernemingen en klanten in opleidings- en ontwikkelingsomgevingen. De projector is dan ook uitgerust met de populairste en handigste functies van de reeks vroegere modellen. De projector van 3000 ANSI-Lumen is de eerste van een nieuwe reeks die beschikt over een nieuw 0,63” LCD-paneel en de recentste functies biedt om naast een lage eigendomskost ook het hoogste niveau van bruikbaarheid, veelzijdigheid en kwaliteit te garanderen.
 
“De CP-X400 heeft tot doel tegemoet te komen aan de hoge verwachtingen van klanten op het gebied van een projector voor algemene doeleinden. Hiermee worden de bruikbaarheid, veelzijdigheid, kwaliteit, beveiliging, prestatievermogen en betrouwbaarheid, zaken waar Hitachi om bekend staat, nog verder versterkt”, aldus Axel Kutschke, Senior Manager Presentation Products bij Hitachi Digital Media Group. “Dit wordt gerealiseerd door enkele gloednieuwe en een aantal bestaande populaire functies met elkaar te combineren in een projector met een grote toegevoegde waarde. Voor het eerst beschikken professionals in zakelijke omgevingen en in opleidings- en ontwikkelingsomgevingen over één enkele oplossing die topprestaties levert voor elk publiek tot 100 mensen en die zowel vast als mobiel gebruikt kan worden.”
 
Een belangrijke functie van de CP-X400 die de bruikbaarheid kracht bijzet, is de grote en verbeterde elektrostatische luchtfilter die 400 uur werkt, de onderhoudskosten drukt, onderhoudsintervallen verlengt, de betrouwbaarheid verbetert en tegelijkertijd bijdraagt aan het lage geluidsniveau van 29 dB. De onderhouds- en eigendomskosten worden verder gedrukt door de comfortabele toegang tot de filter aan de zijkant van de projector en de lampklep aan de bovenkant van de projector. Er is ook een nieuwe instelling “dagmodus” om opmerkelijk heldere beelden te vertonen in omgevingen met fel licht. Unieke functies van Hitachi, zoals benaming invoerbron, resolutie-instelling, de modi whiteboard, blackboard & greenboard en een IR-functie voor frequentiewijziging op afstand worden gecombineerd met de populaire “Mijn toets” om te garanderen dat de CP-X400 in alle situaties gebruiksvriendelijk is. Zelfs een ogenschijnlijk klein designelement zoals het omgekeerde serienummer aan de zijkant van de projector, helpt om de tijd en de kosten voor activatracering te beperken.

Beveiliging en diefstalpreventie zijn voor de meeste organisaties en markten topprioriteit en daarom biedt de CP-X400 alle succesvolle beveiligingsfuncties die zorgden voor Hitachi’s reputatie op dit vlak. De beveiliging met PIN-code en de beveiliging van “Mijn scherm” met PIN-code, de aansluiting voor een Kensington-slot, de beveiligingsbalk in roestvrij staal, de beveiligde labels en de exclusieve wachtwoordbeveiligde Hitachi-bewegingsdetector verbeteren de beveiliging op verschillende niveaus. Aangezien diefstal bemoeilijkt wordt en de waarde van gestolen goederen op de zwarte markt daalt omdat de projector gedeactiveerd wordt, is de kans groter dat de CP-X400 lang optimaal kan worden gebruikt door de rechtmatige eigenaars.

Om de allerbeste beeldkwaliteit te verzekeren, bevat de CP-X400 ook een reeks geavanceerde functies, zoals de egaliserende gammafunctie die gebruikt wordt in de geavanceerde PJ-TX300 Home Cinema Projector.


EDITORS' CHOICE