NIEUWSVerity Audio

Verity Audio Lohengrin II

Redactie HiFi.nl | 12 juni 2007 | Verity Audio

(ingezonden mededeling)

De Lohengrin II van Verity Audio is de culminatie van 25 jaar ervaring in het bouwen van luidsprekers. Met deze nieuwe Lohengrin heeft Verity Audio een nieuwe mijlpaal en een nieuw statement neergezet in de best mogelijke reproductie van muziek.


 
De luidspreker bestaat uit twee kasten, die van elkaar gescheiden worden door een speciaal ontkoppelend platform. De bovenste kast bevat een nieuwe ribbon-tweeter van Verity Audio, een midrange-unit en een midbass woofer. De onderste kast bevat een grote state-of-the-art woofer. Samen vormen deze modules een referentie full-range luidsprekersysteem dat in staat is om zowel de fijnste nuances als de grootste dynamische pieken op een geloofwaardige manier neer te zetten.

Door hun hoge gevoeligheid van 95dB en gunstige impedantieverloop zijn deze speakers ook geen zware belasting voor de aansturende versterker. Met een kleine Single Ended versterker zijn deze grote speakers al tevreden en kunnen ze heerlijk muziek maken.  En zoals we gewoon zijn van Verity Audio is ook de afwerking op het hoogste niveau met keuze tussen pianolak zwart en verschillende hoogglans houtafwerkingen.

De Lohengrin is sinds kort aangekomen in de Benelux en dit is meteen ook het enige paar in gans Europa van deze unieke luidsprekers. De luidsprekers zijn na afspraak te bewonderen en beluisteren bij Multitrade.


EDITORS' CHOICE