NIEUWSAVNUE

Audio TV Centrum: kijk en luistershow

Redactie HiFi.nl | 07 juni 2007

Audio TV Centrum in Eindhoven organiseert een kijk en luistershow in de maand Juni. Gedurende deze hele maand zullen de Triangle Magellan Quator samen met de nieuwe Cayin Venus VP-10i buizen versterker en de nieuwe Cayin CD-10i buizen cd-speler in de winkel te beluisteren zijn . Daarnaast is ook de reference lijn van Jamo, de R909 aanwezig, aangestuurd door de nieuwe Rotel RC-1082 voorversterker met de RB-1091 class D mono eindversterkers. Tevens is er gedurende de maand Juni een beamerfestival. Naast onder andere de nieuwe JVC DLA-HD1 full HD projector zijn er spectaculaire aanbiedingen met een aantal Dreamvision projectoren.


Triangle en Cayin
Audio TV Centrum Eindhoven heeft het genoegen u in haar winkel in samenwerking met Hay-End Audio enige weken de Triangle Quattuor luidspreker te kunnen demonstreren. De Triangle Magellan serie is het high-end gamma van deze Franse fabrikant. Dit gamma behoort  tot de absolute wereldtop voor muziekliefhebbers. Het gamma omvat 4 vloerstaanders, een tweeweg bibliotheek model en (binnenkort) een center luidspreker.

Als aansturing wordt er gebruik gemaakt van de nieuwe Cayin Venus VP-10i buizen versterker met de muzikale KT-88 buizen. De bron om al dit moois aan te sturen is de nieuwe Cayin CD-10i buizen cd-speler. Niet alleen esthetisch is dit een waanzinnige combinatie om te zien, ook muzikaal is dit een zeer geslaagde match. Overtuig u zelf van de magische buizenklank geproduceerd door de Cayin combinatie op de Triangle Quattor luidsprekers


Jamo en Rotel
Het nieuwe vlaggenschip van Jamo, de R909, staat opgesteld bij Audio TV Centrum. De R909 is een zeer onconventionele luidspreker. Er wordt gebruik gemaakt van een dipolair principe, waarbij de speaker alleen uit een baffle bestaat. Er is dus geen sprake van een luidsprekerkast! Hierdoor zijn alle nadelige invloeden die een luidsprekerkast heeft, meteen ongedaan gemaakt. Het resultaat: een zeer verbluffend geluid, wat u zeker gehoord moet hebben.

Om de R909 aan te sturen, heeft Audio TV Centrum de nieuwe lijn van Rotel opgesteld. Als bron dient de alom geprezen RCD-1072 cd-speler , tezamen met een project Debut II draaitafel welke de nieuwe voor en eindversterker combi van Rotel van muziek voorzien. Als voorversterker wordt de nieuwe RC-1082 voorversterker ingezet. De RC-1082 is voorzien van een MM/MC phonotrap. Ook de vinyl liefhebbers hoeven dus niks te kort te komen met deze voorversterker. 

De nieuwe RB-1091 mono Class D eindversterkers gebruiken dezelfde ICEpower®  technologie als de as de bekende RMB-1077. Deze technologie zorgt voor een indrukwekkend vermogen van 500 watt bij 8 ohm, met een enorme controle en snelheid.


Dreamvision
Audio TV Centrum Eindhoven heeft beslag weten te leggen op een flink aantal beamers van het Franse merk DreamVision. De modellen variëren van de Dreamy tot en met de Cinema Ten Pro. Deze zullen tegen zeer aantrekkelijke prijzen worden aangeboden.

DreamVision is een internationaal merk dat sinds 1996 hoogtechnologische videotoepassingen voor de consumenten-markt ontwerpt. DreamVision wordt ontwikkeld in Parijs, Frankrijk. Deze Home Cinema producten zijn voornamelijk videoprojectoren en vlakke (LCD) schermen. DreamVision, is alom bekend omwille van zijn vernieuwend design en onberispelijke kwaliteit en geniet wereldwijd een sterke merkreputatie. Dankzij een wereldwijde aanwezigheid in meer dan 50 landen in een sterk groeiend segment: home cinema, blijft het merk DreamVision zich steeds verder ontwikkelen.

Alle modellen van DreamVision staan demonstratie klaar opgesteld bij Audio TV Centrum en worden voor spectaculaire prijzen aangeboden.


JVC
Van JVC staat de DLA-HD1 demo klaar opgesteld. Een ware Full HD huiskamerbios met TRUE BLACK technologie blaast beelden op tot ruim 5 meter diagonaal. En de kwaliteit is beter dan menige bioscoop! Dankzij True Black technologie en een Native Contrast van 15.000 : 1 eindelijk een fonkelende sterrenhemel met als achtergrond een diepzwart heelal. Filmliefhebbers opgelet…

Natuurlijk komt HD pas echt tot zijn recht als het ‘Full’ is. Oftwel de hoogst haalbare HD-kwaliteit. Deze noemen we Full HD en biedt met 1920 x 1080 pixels veel meer kijkplezier dan de 640 x 480 pixels waar we normaal naar kijken. 
De echte filmliefhebber wil echter nog meer. Vooral groot en haarscherp is de wens. De JVC DLA-HD1 Full HD Beamer biedt dan uitkomst.

Graag nodigt Audio TV Centrum Eindhoven u uit kennis te maken met deze schitterende producten. Natuurlijk staat er nog veel meer in de winkel. Kortom: Audio TV Centrum is zeker een bezoek waard!
 

Openingstijden Audio TV Centrum:

 Maandag  Gesloten
 Dinsdag  09:00 – 18:00 uur
 Woensdag  09:00 – 18:00 uur
 Donderdag   09:00 – 18:00 uur
 Vrijdag  09:00 – 21:00 uur
 Zaterdag   09:00 – 17:00 uur


Meer info betreffende Audio TV Centrum
Meer info betreffende Dreamvision

Meer info betreffende Jamo        
Meer info betreffende JVC
Meer info betreffende Rotel      
Meer info betreffende Triangle en Cayin


EDITORS' CHOICE