Dé Hifiwinkel verbouwt

Redactie HiFi.nl | 29 mei 2007

(ingezonden mededeling)

In 1998 opende Dé Hifiwinkel in Beek-Ubbergen (Nijmegen) met een breed assortiment aan geluidsapparatuur. In de afgelopen jaren is het programma en de klantenkring alleen maar groter geworden, met als gevolg dat ze uit hun jas groeiden.

Dé Hifiwinkel is daarom blij te kunnen melden dat er sinds november vorig jaar hard gebouwd wordt aan een forse vernieuwing en uitbreiding van de winkel. Als de verbouwing achter de rug is hebben ze de beschikking over twee grote extra demonstratieruimtes, en zal het totale winkeloppervlak  meer dan 300 m2 bedragen!
Dit zal hen in staat stellen de sets nog beter op te stellen en nieuwe interessante producten in het programma op te nemen.

Het nieuw aangebouwde gedeelte is inmiddels zover klaar dat ze vanaf deze nieuwe plek hun klanten volledig van dienst kunnen zijn. Ondertussen wordt er aan het oude winkelgedeelte nog stevig ge- en verbouwd. Inmiddels is het oude dak aan de voorkant verwijderd en zijn de contouren van de nieuwe opbouw zichtbaar, een teken dat Dé Hifiwinkel een heel eind op weg is!


Zo gaat Dé Hifiwinkel er na de verbouwing uit zien.
 
Eind juli zal, volgens de planning, de winkel in zijn geheel in gebruik genomen kunnen worden. Na een eerste gewenningsperiode in het nieuwe pand volgt dan natuurlijk een feestelijke opening om U kennis te laten nemen van de gerealiseerde veranderingen.

Tot die tijd kost het misschien iets meer moeite om Dé Hifiwinkel in Beek-Ubbergen te bereiken, met name de entree is iets minder fancy dan u van Dé Hifiwinkel gewend bent, maar vanzelfsprekend bent u van harte welkom in het ruime, nieuwe achtergedeelte van het pand.

Op www.hifiwinkel-beek.nl kunt u de voortgang van de verbouwing volgen.


EDITORS' CHOICE