Polectro demonstratiedagen

Redactie HiFi.nl | 26 mei 2007

(ingezonden mededeling)

De komende weken organiseert Polectro weer een aantal leuke demonstratiedagen.

Hieronder een overzicht:


JVC Full-HD en Everio Camera Demonstratiedag

Op zaterdag 2 juni organiseert Polectro in samenwerking met JVC Nederland een Full-HD en Everio Camera-Demonstratiedag.

JVC introduceert als uitvinder van de hard disk camcorder ‘s werelds eerste echte 1920 x 1080 ‘Full HD’ hard disk consumenten camcorder.

Filmen met een Full HD hard disk camcorder heeft zo zijn voordelen. Urenlang filmplezier (5 uur! in haarscherpe Full HD kwaliteit), nooit meer tapes of discs wisselen en dus nooit meer iets missen. Met de GZ-HD7 film je voor het eerst in Full-HD kwaliteit. Full-HD staat voor de scherpste High Definition kwaliteit. Hiermee gaat JVC een stap verder dan ‘gewone’ HD camcorders.

Het lichtsterke objectief (F1.8 tot F1.9!) draagt met trots de naam Fujinon. Fujinon is een begrip in professionele broadcastcamcorders; Tijdens de FIFA cup wedstrijden, vorig jaar, waren alle tv camera’s voorzien van Fujinon. Maar ook de BBC, CBS, CNN etc. gebruiken Fujinon. De Full HD Everio is voorzien van een optische stabilizer, Focus assist en diverse uitgangen waaronder HDMI en iLink.

Met behulp van het op de tv aansluitbare Full HD-Sharestation kan direct een DVD in Full HD kwaliteit worden gebrand. Zien is geloven!

Demonstratietijden
U bent zaterdag 2 juni van 09.30 tot 17.00 uur hartelijk welkom op de Camera-afdeling van ons filiaal Polectro Plaza aan de Buitenveldertselaan 158, 1081 AB  Amsterdam.

 

Introductie van de nieuwe B&W 600-Serie en de Rotel 10-Serie

Op zaterdag 16 juni organiseert Polectro in samenwerking met B&W/Rotel Nederland een onvergetelijke demonstratiedag. Insteek van deze dag is de primeur van de nieuwe B&W 600-Series luidsprekerlijn en de nieuwe Rotel 10-Series.

Met de systemen van Rotel is heel veel mogelijk, want met dit merk kan iedereen zelf zijn optimale systeem samenstellen. In welke ruimte dan ook. De mogelijkheden zijn enorm. Zeker met de komst van de nieuwe 10 serie die nog eens duidelijk laat zien dat we hier met een specialist te maken hebben. Het Japanse merk heeft inmiddels een rijke historie opgebouwd in zowel de HiFi- als homecinemawereld. Al meer dan veertig jaar fabriceert Rotel audioapparatuur van hoogwaardige kwaliteit. Bowers & Wilkins, het bedrijf dat Rotel onder zijn hoede nam, heeft ervoor gezorgd dat het merk ook in de Europese HiFi-wereld niet meer weg te denken valt.

De B&W 600 serie is al jaar en dag een bekende verschijning. Bij het uitbrengen van iedere nieuwe versie waren top-recensies en Product-van-het-jaar awards de normaalste zaak van de wereld.
Ook deze nieuwe 600-series overtreft opnieuw alle voorgaande series. Hoogwaardige drivers en crossover technieken zorgen in combinatie met een volledig nieuw design voor een luidspreker die gemakkelijk in een hogere prijsklasse zou kunnen uitkomen.

Het spreekt voor zich dat Rotel een gouden huwelijk vormt met de luidsprekers van Bowers & Wilkins. Beide stijgen ver uit boven de doorsnee HiFi-apparatuur en maken het luisteren tot een ware belevenis.

De specialisten van Polectro en B&W-Rotel geven u graag een demonstratie.


Demonstratietijden:
U bent zaterdag 16 juni van 09.30 tot 17.00 uur hartelijk welkom in ons Auditorium op de eerste etage in ons filiaal Polectro Plaza aan de Buitenveldertselaan 158, 1081 AB  Amsterdam.


EDITORS' CHOICE