NIEUWSiEar Tilburg

iEar Tilburg officieel geopend

Redactie HiFi.nl | 22 mei 2007

Eigenlijk kon u al vanaf 7 april j.l terecht bij iEar, maar vandaag zal de winkel aan de St. Ceciliastraat in Tilburg officieel geopend worden door Marantz’ Brand Ambassador Ken Ishiwata.

Vanavond is het zo ver: na maandenlange voorbereidingen zal iEar officieel haar deuren openen. Het team van iEar, bestaande uit Freek van Ham, Jan Lammers en Ad Koppenol, is er in ieder geval helemaal klaar voor.


vlnr. Ad Koppenol, Jan Lammers en Freek van Ham

Het moet gezegd worden: de winkel van iEar is een lust voor oog en oor geworden. Meteen bij binnenkomst valt op hoe licht en modern de inrichting is geworden. Hierdoor ontstaat een zeer rustgevend en ruimtelijk effect, wat nog verder versterkt wordt door de zachte blauwe schijnsel van de “sfeerlamp’ in het plafond. In de winkel veel aandacht voor de platte schermen. Hierin worden de merken Pioneer, Panasonic, Samsung, Philips en Loewe gevoerd.

Achterin de winkel is de doorgang naar de meest bijzondere ruimte: het Home Theater. Wat dacht u van vijf projectoren die gelijktijdig kunnen projecteren op vijf verschillende schermen. Alle apparatuur en alle luidsprekers zijn met een druk op de knop te combineren met de verschillende projectoren. Die druk op de knop is trouwens een virtuele druk, want alles is vanuit de aanwezige bioscoopstoelen te bedienen via een touch-screen lcd-paneel. Praktisch, snel en handig. Het bepalen van de keuze wordt daarmee wel zeer eenvoudig.

Eenzelfde bedieningscomfort vindt u trouwens ook in de stereo-luisterruimte. Geen gehannes met apparatuur of wachten totdat de juiste apparatuur is aangesloten; alle mogelijke combinaties zitten gewoon onder de knop. Belangrijk hierbij is natuurlijk dat de schakelapparatuur geen negatieve invloed op de prestaties van de beluisterde apparatuur heeft. Maar daar hoeft u zich bij het door iEar gebruikte systeem geen zorgen over te maken.

iEar
St. Ceciliastraat 28
5038 HA Tilburg

Tel.: 013-5443510
Fax: 013-5450566
Email: iear@iear.nl
Internet: www.iear.nl


Gerelateerde items:
iEar opent deuren in Tilburg


EDITORS' CHOICE