NIEUWS

Film kijken met MediaMax


Redactie HiFi.nl | 18 mei 2007

(ingezonden mededeling)

Vermaak moet puur blijven, geen ergernis van het zoeken naar die ene DVD (die later toch boven bleek te liggen) of het gerommel met 8 afstandsbedieningen. Met MediaMax kunt u uw complete media collectie (DVD’s, CD’s, Foto’s) én uw favoriete internet radiokanalen via één overzichtelijke menu structuur ophalen.

Uiteraard in de best mogelijke beeld- en (7.1) geluidskwaliteit! En nergens een apparaat te zien! Alles kan netjes achter de kastdeuren of zelf in uw meterkast weggewerkt worden. Uw kinderen kijken op hun kamer naar de laatste Pixar movie, terwijl u, vanaf hetzelfde apparaat, in uw woonkamer naar de nieuwe James Bond zit te kijken. En zou u halverwege de film liever in bed willen verder kijken, geen probleem, met de MediaMax in een handomdraai te regelen!

MediaMax is een merk van Axonix (USA) (24 jaar ervaring in domotica) en biedt de meest veelzijdige oplossingen beschikbaar in de markt. En dat voor elke beurs, helemaal geen klasse “oei-oei” zoals jaren geleden, vraag uw dealer om een advies op maat en u zult verbaasd staan van de betaalbare mogelijkheden.

Van een “simpele” thuisbios tot een uitgebreide 24-kamer appartement installatie bij uw favoriete acteur thuis. Niets is te min of over-the-top voor een MediaMax. En mocht u later iets beter bij kas zitten, dan zijn de systemen op een later tijdstip zonder problemen uit te breiden met meer mogelijkheden of capaciteit.

De mogelijkheden van MediaMax:

  • Films: 1080p HD DVD, Blu-ray en SD (standaard definition)
  • Muziek: CD, MP3, iPod, Web / Internetradio
  • Digitale foto presentaties met muziek
  • NetPlay Web media downloads en informatie diensten
  • Geheugenkaartlezer
  • Inclusief film en cd cover art service

Een overzichtelijke en eenvoudig te bedienen grafisch menu toont alle functies en binnen een paar drukken op de afstandsbediening (die van de MediaMax zelf OF die van een gekoppeld multiroom/domotica systeem*) bent u film aan het kijken. Of uw kinderen, want met een eenvoudig in te stellen wachtwoord kunt U bepalen welke films in het menu zichtbaar zijn voor uw kinderen. En verder kunnen ze zelf de bediening doen, zie ook: http://www.axonix.com/demo/

*bijvoorbeeld Crestron®, AMX®, HomeLogic®, Elan®, Control4®, Nevo®, Universal Remote®, RTI®

Prijzen Servers: v.a. 4850 euro incl BTW
Prijzen Decks (1 nodig per ruimte) : v.a. 1525 euro incl BTW

Distributie voor de Benelux door HomeWorx
Tel.: 079 361 12 61
www.homeworx.nl

EDITORS' CHOICE