NIEUWS

Aanbod Blu-ray titels neemt snel toe

Redactie HiFi.nl | 11 mei 2007

(ingezonden mededeling)

Voorburg, 11 mei 2007 – Sinds begin dit jaar is het aantal beschikbare titels op Blu-ray Disc flink toegenomen. Naast een groot aantal klassiekers, zijn ook de meest recente films zoals The Departed, Casino Royale, Ice Age 2: The Meltdown en Pirates of the Caribbean Dead Man’s Chest op Blu-ray te zien.

Voor de Playstation 3 met ingebouwde Blu-rayspeler is een gevarieerd aanbod aan games beschikbaar. Van racespellen als MotorStorm tot binnenkort ook SingStar: de game die op geen feest kan ontbreken. Het veelzijdige aanbod aan titels op Blu-ray Disc en de release van de Playstation 3 dragen bij aan de populariteit van Blu-ray. De volledige Blu-ray titellijst kunt u hier vinden.

Ook in Amerika zet de populariteit van Blu-ray onverminderd voort. Blu-ray is het eerste high definition formaat dat meer dan een miljoen discs heeft verkocht. Uit de cijfers van het onderzoeksbureau Home Media Research blijkt dat in het eerste kwartaal van 2007 van alle verkochte high definition films 70% op Blu-ray formaat is.


EDITORS' CHOICE