NIEUWS

7e mfbfreaks.nl meeting

Redactie HiFi.nl | 12 mei 2007

(ingezonden mededeling)

Zaterdag 19 mei a.s. zal alweer de zevende mfbfreaks.nl meeting gehouden worden in gebouw de Hoeckenisse te Klaaswaal: een evenement dat in het teken staat van de beroemde Philips Motional Feedback luidsprekers. Natuurlijk belooft het weer een interessante middag te worden met tal van activiteiten, wetenswaardigheden, demonstraties en gezelligheid.

Dit jaar hebben ze weer een boxenvergelijking die door niemand minder dan Piet Gouw zal worden afgenomen. Op het programma staan de 22AH587 en de 22RH545 die het zullen gaan opnemen tegen de passieve versies 22RH499 en F9819. Ook zullen beide DSS930 en DSS940 sets aan bod komen. Om de vergelijking extra interessant te maken is er voor gekozen deze interactief uit te voeren waarbij het mogelijk is om eigen cd`s af te spelen en keuzes te maken tussen de verschillende luidsprekers. Kortom, een boxenvergelijking die zijn weerga niet zal kennen.

Voor de liefhebbers van luidsprekers en hifi apparatuur bestaat er de mogelijkheid zelf meegebrachte apparatuur te demonstreren of te ruilen. Er zijn voldoende tafels beschikbaar voorzien van 220V die vrij te gebruiken zijn. Voorgaande jaren hebben al veel mfbfreaks hun verzameling van mfb boxen, maar ook hifi apparatuur op spectaculaire wijze gepresenteerd (denk wel aan een verlengsnoer).

Er zal een (technisch) forum worden gehouden waar alle bezoekers interactief aan kunnen meedoen. Hierbij is het mogelijk om vragen te stellen aan medefreaks omtrent luidsprekers of apparatuur. Bijvoorbeeld hoe MFB speakers te onderhouden zijn of hoe deze het beste aangesloten kunnen worden.

Onder voorbehoud zal er een Dolby/DTS presentatie plaatsvinden waarbij alle facetten van deze techniek in combinatie met MFB luidsprekers aan bod zullen komen. Om de De Dolby/DTS presentatie kracht bij te zetten zal er een live demonstratie worden gegeven van een DTS opstelling met 22AH587 luidsprekers.

De hele middag is het mogelijk defecte apparatuur tegen een gereduceerd tarief te laten onderzoeken door een van onze servicepunten. Het afgeven en later ophalen van reparaties behoort hierbij ook tot de mogelijkheden.

Maak ook eens van de gelegenheid gebruik om de medefreaks en de mfbfreaks.nl servicepunten persoonlijk te ontmoeten in de mfbfreaks.nl bar waar broodjes, koffie, thee of fris zal worden geserveerd.


Prijs:
De entree voor deze middag bedraagt 6 euro. Dit is, indien gewenst, inclusief tafel voor demonstraties. (zolang de voorraad strekt)

Aanvullende informatie:
Meer informatie over de meeting kunt u vinden op de website http://www.mfbfreaks.nl alwaar u ook een routebeschrijving naar Klaaswaal zult aantreffen. Voor de eerste 75 bezoekers ligt er een mfbfreaks.nl gadget gereed!

Graag tot ziens op 19 Mei  (Zaal open 13:00 uur)


EDITORS' CHOICE