NIEUWS

HiFi.nl start YouTube pagina

Redactie HiFi.nl | 11 mei 2007

In 2002 maakte HiFi.nl haar eerste videoreportage van de VAD show in Veldhoven; we waren de tijd helaas vooruit. De meeste mensen moesten nog ‘inbellen’ om HiFi.nl te bezoeken. U begrijpt dat het downloaden van filmmateriaal in die tijd nog om het nodige geduld en een forse bankrekening vroeg.

Twee jaar geleden zijn we weer gestart met videoreportages, ditmaal zelfs in HD-kwaliteit (tot 1080p). Op geschikte schermen of projectoren levert dat een prachtige beeldkwaliteit. Deze videoreportages kunt u bekijken via onze multimedia pagina.

Maar voor een grote groep consumenten is de kwaliteit van het beeld van ondergeschikt belang; het gaat hen voornamelijk om de inhoud. Het succes van YouTube is hiervan het bewijs.
Ook HiFi.nl heeft haar filmpjes inmiddels op YouTube geplaatst. Deze filmpjes, maar ook de leukste filmpjes van anderen die over hifi gaan zullen we op onze YouTube pagina op HiFi.nl plaatsen, waarmee deze pagina hét hifi-videokanaal wordt.

Mocht u nog leuke, interessante hifi gerelateerde filmpjes tegen komen op het Internet, aarzel dan niet en stuur ze naar redactie@hifi.nl.


EDITORS' CHOICE