Hobo Hifi Rotterdam heropend

Redactie HiFi.nl | 09 mei 2007

Na een verbouwing die in totaal vier weken in beslag heeft genomen, is het Hobo filiaal in Rotterdam afgelopen zaterdag weer voor het publiek geopend.

De winkel heeft een complete metamorfose ondergaan, en is naar eigen zeggen “onherkenbaar veranderd”. Zo beschikt Hobo Hifi Rotterdam nu over drie afsluitbare, ruime luisterruimtes. Eén van die ruimtes herbergt permanent de Bowers & Wilkens “living”, een fraaie huiskamersimulatie met apparatuur van B&W, Rotel en Classé.

Bedrijfsleider Olaf: “We zijn druk bezig de  laatste puntjes op de i te zetten. Zo zal er deze week nog een glazen wand in de winkel geplaatst worden. Maar klanten zijn natuurlijk al van harte welkom. We kunnen zelfs al enkele bijzondere nieuwe apparaten demonstreren. Zo hebben we deze week de nieuwe Audio Physic Caldera luidsprekers binnen gekregen, maar ook het nieuwe Marantz top-systeem bestaande uit een SA-7 S1 sacd-speler, de SC 7 S2 voorversterker en de MA-9 S2 monoblokken, en een actief top surroundsysteem van Meridian. Maar uiteraard voeren we naast deze exoten ook een zeer groot assortiment aan meer betaalbare producten.”


EDITORS' CHOICE