East West Audioshop verhuist

Redactie HiFi.nl | 08 mei 2007

(ingezonden mededeling)

East West Audioshop gaat verhuizen naar Wijchen.

Vanaf 26 mei as. zal East West Audio zijn deuren openen in een splinternieuw winkelpand te Wijchen. De huidige locatie werd aan alle kanten te klein en er is daarom gekozen voor een modern nieuw winkelpand. Om de persoonlijke aanpak te waarborgen zal ook dit nieuwe onderkomen een huiskamer sfeer uitstralen, zodat het thuisgevoel tijdens een luistersessie gewaarborgd blijft.

Ruim 90 vierkante meter vol audioapparatuur van uitzonderlijke klasse, dit in een relaxte ambiance, sfeervol en met een heerlijke luisterplaats voor demo’s. De merken die East West Audio voert zijn o.a. Esound, Acuhorn, RCM, AudioNova, Hotline, CI Audio, April Music, Analog Research, Raysonic, Ayon, VYGER, Grado, Jasmine Audio, Eryk S Concept, Hyperion, Magnan, Art Speak en Pink Faun.

East West Audio is altijd al bezig geweest om de platgetreden paden in audioland wat op te frissen, ook nu weer gaat er meer dan alleen audioapparatuur een plekje vinden in het nieuwe winkelpand. Elke drie maanden zal er een expositie zijn van een beeldend kunstenaar , te beginnen met werk van Peter Wevers uit Arnhem, geboren 1960 en autodidact. Zijn werk is abstract figuratief en zeer kleurrijk te noemen.

De nieuwe winkel is gevestigd in Wijchen/Alverna op slechts 2 km van Nijmegen en is zeer goed bereikbaar. Ook is er voldoende gratis parkeerruimte beschikbaar.
De officiële opening zal plaatsvinden op zondag 17 juni, een ieder is welkom vanaf 13.00 uur t/m 17.00 uur. Muziek, een hapje en een drankje, kunst en mooie audio apparatuur, wat wil een mens nog meer.

In de toekomst zullen er steeds weer luistershows gepland staan, een van de eerste zal zijn met de apparatuur van Pink Faun.


EDITORS' CHOICE