Polectro: Marantz/NuForce/Final show

Redactie HiFi.nl | 24 april 2007 | Marantz

(ingezonden mededeling)

Op zaterdag 28 april organiseert Polectro Plaza een Electrostaten Demodag in samenwerking met Final Sound, Marantz en NuForce.

Final Sound Solutions is een Nederlandse ontwikkelaar van een complete high definition luidsprekerlijn met een sublieme geluidskwaliteit die niet alleen ultra dun (minder dan 5 cm dik), maar ook zeer elegant zijn.  Het assortiment bestaat uit zes modulaire luidsprekerpanelen, te weten de 90i, 150i, 300i, 400i, 600i en de 1000i en bijbehorende subwoofers voor stereo of home entertainment. Of u nu in een kleine of grote ruimte optimaal wilt genieten van uw favoriete muziek of film, Final Sound heeft de perfecte oplossing. Door hun transparantie vallen de speakers bovendien nauwelijks op, al mogen
ze best gezien worden! De kleinere exemplaren kunt u naast uw flatscreen aan de wand hangen, maar evengoed met optionele vloersteunen opstellen.

Nuforce is een Amerikaanse corporatie met een duidelijke missie: De best presterende home-audio ter wereld in elke prijsklasse. Het bezitten van referentie audio-apparatuur is niet langer een droom, maar een realiteit voor elke muziekliefhebber waar ook ter wereld.

Marantz; een naam om trots op te zijn!
De naam Marantz heeft in de wereld van audio en high end nog altijd de klank van weleer. Wie een Marantz bezit is daar zuinig en trots op. Zeker degenen die iets weten van de geschiedenis van dit roemruchte merk dat na een aantal omzwervingen vrijwel zelfstandig in de markt opereert. Het was Saul Bernard Marantz die de onderneming stichtte en de naam voorgoed vestigde.

Specialisten van Polectro en de drie fabrikanten geven u graag een demonstratie.

Natuurlijk kunt u tevens genieten van alle andere High-end merken, welke bij Polectro Plaza demonstratieklaar opgesteld staan, zoals bijvoorbeeld: KEF Reference, Accuphase, Melody buizenversterkers, Piega, Arcam, Advance Acoustic, Quad, Focal, Musical Fidelity, Rogue Audio, Lavardin, Rotel, Hepta Expertise, Clearaudio- en Thorens platenspelers.

U bent dan ook van harte welkom in ons auditorium, op de eerste etage in ons filiaal Polectro Plaza aan de Buitenveldertselaan 158, 1081 AB  Amsterdam.

Showtijden:
Zaterdag 28 april: 09.30 tot 17.00 uur

MERK

EDITORS' CHOICE