NIEUWSFinal Audio

Final/NuForce demo weekend bij Polectro


0 | 13 mei 2007 | Final Audio

(ingezonden mededeling)

Op zaterdag 26 mei en tweede pinksterdag 28 mei organiseert Polectro Plaza een Electrostaten weekend in samenwerking met Final Sound en NuForce.

Final Sound Solutions is een Nederlandse ontwikkelaar van een complete high definition luidsprekerlijn met een sublieme geluidskwaliteit die niet alleen ultra dun (minder dan 5 cm dik), maar ook zeer elegant zijn.Het assortiment bestaat uit zes modulaire luidsprekerpanelen, te weten de 90i, 150i, 300i, 400i, 600i en de 1000i en bijbehorende subwoofers voor stereo of home entertainment. Of u nu in een kleine of grote ruimte optimaal wilt genieten van uw favoriete muziek of film, Final Sound heeft de perfecte oplossing.
Door hun transparantie vallen de speakers bovendien nauwelijks op, al mogen ze best gezien worden! De kleinere exemplaren kunt u naast uw flatscreen aan de wand hangen, maar evengoed met optionele vloersteunen opstellen.

Nuforce is een Amerikaanse corporatie met een duidelijke missie: De best presterende home-audio ter wereld in elke prijsklasse. Het bezitten van referentie audio-apparatuur is niet langer een droom, maar een realiteit voor elke muziekliefhebber waar ook ter wereld.

Specialisten van Polectro en de beide fabrikanten geven u graag een demonstratie.

Natuurlijk kunt u tevens genieten van alle andere High-end merken, welke bij Polectro Plaza demonstratieklaar opgesteld staan, zoals bijvoorbeeld: KEF Reference, Accuphase, Melody buizenversterkers, Piega, Arcam, Advance Acoustic, Quad, Focal, Musical Fidelity, Rogue Audio, Lavardin, Rotel, Hepta Expertise, Clearaudio- en Thorens platenspelers.

U bent dan ook van harte welkom in ons auditorium, op de eerste etage in ons filiaal Polectro Plaza aan de Buitenveldertselaan 158, 1081 AB  Amsterdam.

Showtijden:
Zaterdag 26 mei: 11.00 tot 17.00 uur
Maandag 28 mei (2de Pinksterdag): 12.00 tot 17.00

EDITORS' CHOICE