NIEUWSPiega

Polectro: Piega/Marantz demonstratie

Redactie HiFi.nl | 05 mei 2007 | Piega

(ingezonden mededeling)

Zaterdag 19 mei organiseert Polectro in samenwerking met Bouke Seelemeijer Audio, importeur van Piega, een demonstratiedag.

De perfecte technologie van Piega is het resultaat van een vlekkeloos productieproces. Elke luidspreker van Piega is grotendeels handgemaakt om de typisch Zwitserse precisie te garanderen. Alle materialen en onderdelen worden meermaals gecontroleerd voordat ze in de productie worden gebruikt. Elke luidspreker moet een groot aantal strenge tests ondergaan voordat het Piega verlaat.

Sinds de oprichting van Piega SA in 1986 worden de kwalitatief hoogstaande luidsprekersystemen regelmatig door de vakpers geprezen. De uitstekende resultaten bij vergelijkingsonderzoeken en technische onderscheidingen benadrukken de missie van PIEGA: het produceren van eersteklas producten voor de veeleisende muziekliefhebber.

Specialisten van Polectro en Piega geven u graag een demonstratie van de, door Marantz aangestuurde Piega luidsprekerlijn.

Natuurlijk kunt u tevens genieten van alle andere High-end merken, welke bij Polectro Plaza demonstratieklaar opgesteld staan, zoals bijvoorbeeld: KEF Reference, Accuphase, Melody buizenversterkers, Arcam, Advance Acoustic, Quad, Focal, Musical Fidelity, Rogue Audio, Lavardin, Rotel, Hepta Expertise, Clearaudio- en Thorens platenspelers, Final sound en Nuforce.

Datum en tijd:
U bent van harte welkom in ons auditorium, op de eerste etage in ons filiaal Polectro Plaza aan de Buitenveldertselaan 158, 1081 AB  Amsterdam.


EDITORS' CHOICE