Hoornluidsprekers op uw iPod?

Marc Brekelmans | 16 april 2007

Het klinkt wat overdreven: hoornluidsprekers op een iPod. Maar luidsprekerspecialist Ferguson Hill ontwikkelde speciaal voor de iPod, maar ook voor mp3 spelers van andere merken of een PC, een compact luidsprekersysteem dat gebruikt maakt van hoorns en een 16 watt versterker(tje).

Het systeem voldoet, ondanks de geringe afmetingen en prijs, volledig aan de (hoge) eisen die Ferguson Hill stelt aan al haar luidsprekers.Tim Hill, managing director van Ferguson Hill: “We hebben hoge verwachtingen van dit systeem. Het is de perfecte verwezenlijking van de Ferguson Hill geluids- en ontwerpfilosofie en is uitermate geschikt voor eenieder die belang hecht aan een innovatief ontwerp tegen concurrerende prijzen”.

Het FH007 mini systeem bestaat uit twee hoorn luidsprekers, twee basluidsprekers en een 16 watt (8 ohm), klasse A/B versterker. Het systeem heeft een frequentiebereik van 75 Hz – 20 kHz (+/- 5dB).

Randapparatuur kan eenvoudig aangesloten worden dmv een 3,5mm jack-plug. Daarnaast beschikt de versterker ook nog over cinch-ingangen, zodat de FH007 ook met gewonen bronnen, zoals een cd-speler, gebruikt kan worden.

Prijs:
Ferguson Hill FH007 mini systeem: 749 euro


EDITORS' CHOICE