NIEUWSiEar Tilburg

iEar opent deuren in Tilburg

Redactie HiFi.nl | 06 april 2007

Vanaf 7 april opent iEar` haar deuren aan de St. Ceciliastraat 28 in Tilburg. Voor de ware belevenis kunt u bij iEar` terecht in een Home Theater zaal, twee luxe luisterstudio`s en een TV lounge.


iEar is gevestigd aan de mooi gerestaureerde St. Ceciliastraat in Tilburg

iEar` wordt uitgesproken als "eye-ear" en staat hiermee voor het "prikkelen van Oog en Oor", want dat is waar het om draait bij de aanschaf van hoogwaardige apparatuur op het gebied van beeld en geluid.

.Proef` het mooiste beeld en geluid
Een persoonlijke belevenis van beeld en geluid, dat moet moet je "proeven" met je eigen ogen en oren. En dat kan nu. Onbeperkt! Bij iEar.

Sound... In onze luxe luisterstudio`s kunt u apparatuur van alle topmerken uitproberen en vergelijken. Combineren, luisteren en kiezen!

and Vision... De luxe `huiskamer` van iEar` staat boordevol met de beste home theater systemen. Die kunt u ook allemaal uitproberen. Zodat u koopt wat u zelf het mooiste vindt, wat het beste klinkt en wat écht genieten is.

Een greep uit het assortiment: B&W, Cambridge Audio, Canton, Creek, Dali, Dynaudio, InFocus, Focal.JMlab, KEF, Loewe, Marantz, NAD, Onkyo, Panasonic, Pioneer Vision+, Podspeakers, REL, Rotel, Spectral, SIM2, Projecta, Teac, Stewart en ThemeScene.

Meer informatie
iEar` Ultimate Sound and Vision
St. Ceciliastraat 28
5038 HA  Tilburg
Telefoon: 013 - 5443510
Internet: www.iear.nl
E-mail: iear@iear.nl

Noot van de redactie
HiFi.nl zal binnenkort een uitgebreid verslag schrijven en publiceren over iEar.

Hieronder vindt u een aantal extra foto`s van iEar zodat u alvast een eerste indruk kunt opdoen:


EDITORS' CHOICE