NIEUWS

ViewSonic iPod-projector

Redactie HiFi.nl | 05 april 2007

(ingezonden mededeling)

PJ258D kan iPod-video’s afspelen zonder externe PC

ViewSonic introduceert ’s werelds eerste, multifunctionele ‘Made for iPod’ DLP-projector. Met de PJ258D past ViewSonic zijn innovatie ViewDock-technologie nu ook toe in andere productlijnen. De PJ258D zorgt voor een geheel nieuwe kijkbeleving op levensgroot formaat voor iPod Video-gebruikers, zonder gebruik van een computer.

Net zoals de iPod, is de PJ258D ontworpen met het oog op gebruiksgemak en veelzijdigheid. Dankzij de ingebouwde dockingstation kan een iPod direct videobeelden doorsturen, zonder een externe PC. Tijdens het afspelen wordt de iPod automatisch opgeladen. De projector beschikt over diverse aansluitingen, waaronder S-video en VGA, waarmee ook andere apparatuur zoals DVDspelers, PC’s en spelcomputers, kunnen worden aangesloten.

iPod-gebruikers zijn fervente liefhebbers van het downloaden van digitale media. De ViewSonic PJ258D stelt ze in staat om hun video’s op groot formaat te bekijken en te vertonen. Het stijlvolle en slanke ontwerp sluit goed aan op de iPod en ondanks het lage gewicht van twee kilo is de PJ258D een ware krachtpatser. De projector is ideaal voor zowel jongeren, thuisbioscoopfanaten en zakelijke gebruikers om op verschillende locaties digitale media af te spelen. Of het nu de woonkamer, een feestruimte, een hotel of een conferentieruimte is.

De ViewSonic PJ258D maakt gebruik van Texas Instrument’s succesvolle DLP-technologie en beschikt over een hoge 1024x768 XGA-resolutie, een helderheidsniveau van 2000 ANSI lumen en een contrastniveau van 2000:1. De PJ258D komt inclusief een afstandbediening en heeft een ingebouwde luidspreker.

“Door de snelle ontwikkelingen op het gebied van digitale lifestyle is een nieuwe generatie consumenten opgestaan die op elk moment toegang wil hebben tot digitale media en deze op verschillende manieren gepresenteerd wil zien”, zegt Jan-Willem van der Zalm, country manager ViewSonic Nederland. “De ViewSonic PJ258D met ingebouwde iPod-dockingstation sluit hier perfect bij aan.”

Prijs:
De PJ258D is verkrijgbaar vanaf eind maart en heeft een adviesprijs van 999 euro.


EDITORS' CHOICE