Van Medevoort Multispeler

Redactie HiFi.nl | 01 april 2007 | Van Medevoort

(ingezonden mededeling)

´Muziek vanuit een professionele optiek´

Van Medevoort introduceert de SA350 sacd, cd en dvd speler. Deze multichannel-speler beschikt standaard over de vM clock, vM audiocircuits en de lineaire voeding met E-core transformator, die mede verantwoordelijk zijn voor het hoge prestatieniveau. Deze speler levert voor elk afspeelbaar schijfformaat een optimale geluidskwaliteit, zowel in stereo als multichannel.

Van Medevoort apparaten zijn ontwikkeld vanuit de kennis en techniek die de professionele divisie van dit bedrijf toepast. Dat vertaalt zich in een zware- en degelijke constructie, waarbij resonanties en mechanische vervorming geminimaliseerd zijn. De SA350 heeft interne Dolby Digital, DTS en DSD converters. De speler kan daardoor aangesloten worden op een analoge méérkanaals voorversterker/eindversterker set. Er is dus geen aparte processor nodig om het filmgeluid te decoderen.
De beeld aansluitingen naar buiten zijn scart (RGB-video), component (met progressive video), composiet en HDMI. Het geluid kan optisch, coaxiaal en analoog naar buiten. Het apparaat is beschikbaar met een zwart/zilverkleurige frontplaat en komt met een uitgebreide afstandsbediening.


Prijs:
vM SA350 sacd – cd – dvd speler 2990 euro

Meer informatie: www.audioart.nl of www.vanmedevoort.nl

MERK

EDITORS' CHOICE