NIEUWSMaster

Dynamic Solutions tijdens Luistershow


Redactie HiFi.nl | 16 maart 2007 | Master

(ingezonden mededeling)

Het beste van twee werelddelen 

Tijdens de luistershow op 24 en 25 maart a.s. zal er voor het eerst gespeeld worden met een aantal noviteiten (*) voor de Benelux en zelfs voor Europa.

Zowel voor de liefhebbers van paneelluidsprekers als voor conus luidsprekers zal er een noviteit zijn: de definitieve versie van de alom gewaardeerde *Master Contemporary C, met zijn fabelachtige stage en muzikale betrokkenheid en de nieuwe  *Magnepan MG-20.1, het vlaggenschip van Magnepan uit Amerika.


Magnepan MG-20

Wij zullen op de twee luisterdagen beide systemen demonstreren, dit vraagt wat improvisatie, echter met uw medewerking kunnen wij er weer een echte muzikale show van maken, daarvan zijn wij van Dynamic Solutions en Audionord Europe overtuigt .

Als volgt het schema:
Op zaterdag 24 maart van 10.00 uur tot 13.00 uur  Magnepan
Op zaterdag 24 maart van 14.00 uur tot 17.00 uur  Master

Op zondag 25 maart van 10.00 uur tot 14.00 uur Master
Op zondag 25 maart van 14.00 uur tot 17.00 uur Magnepan

tijdens deze dagen wordt er met het volgende audio systeem gedemonstreerd:


Bron:
*Basis 2200 draaitafel / Graham Phantom arm en Lyra Titan i element (ondervoorbehoud) *DPS3 platenspeler / Graham Phantom arm en Lyra Titan i element

Versterking:
de Saturn Serie van Aesthetix

De huidige vinyl opleving gaat o.a. gepaard met het beter beschikbaar zijn van phono voorversterkers en voorversterkers met aanwezige phono voorversterker.

De Saturn series van Aesthetix waren al te zien op shows in Amerika, Hong Kong, Londen en Milaan waar de reacties unaniem positief waren. Dermate positief dat de eerste productielijn van alle modellen al uitverkocht was.  Ook de lovende recensie in het blad Stereophile van september 2003 heeft duidelijk bijgedragen tot het succes van de verkoop van de Saturn series van Aesthetix.

Aesthetix Modellen:

JANUS, een volledig op afstandbedienbare voorversterker met phono ingang. Deze high-end voorversterker heeft 6 line ingangen (5 plus tape monitor) die zowel als RCA of XLR te gebruiken is. Phono ingang 40-75 dB gain volledig instelbaar met o.a. de afstandsbediening. Ingebouwde MC cartridge demagnetizer. Bypass voor Home Theatre Processor.

CALYPSO, een volledig op afstandbedienbare voorversterker. Een high-end voorversterker met 6 line ingangen (5 plus tape monitor) die zowel als RCA of XLR te gebruiken is.

RHEA, een volledig op afstandbedienbare phono voorversterker. Deze high-end phono voorversterker heeft 3 discrete phono ingangen. Met deze mogelijkheid kunt u meerdere armen en/of elementen beluisteren. Ook kunnen alle instellingen ook door de afstandsbediening gedaan worden. Ingebouwde MC cartridge demagnetizer. Twee sets XLR en RCA uitgangen maken deze phono voorversterker compleet.

*ATLAS, deze zeer krachtige hybride stereo eindversterker completeert het geheel.
Welke in staat is zeer grillige impedantie aan te kunnen. Met een vermogen van 2 x 400 watt bij 8 Ohm, lijkt ons een nadere uitleg overbodig

Bekabeling: Nirvana, Sign®Audio Technology en Hovland

Overtuig uzelf, kom luisteren op 24 en 25 maart a.s. Irenezaal 1&2 van Hotel Engels in Rotterdam

EDITORS' CHOICE